SEB Technology

Fullstack-utvecklare .Net Core till SEB, Stockholm

Trivs du i en föränderlig miljö där dina idéer får gehör? Välkommen som .Net Core-utvecklare till oss på SEB i Stockholm!

Inom vårt område Advisory pågår just nu många spännande initiativ inom bl.a. Open Banking, Machine Learning och AI. Som fullstackutvecklare inom .Net Core kommer du att bli en viktig del i vår förändringsresa, där målet är att erbjuda våra kunder de bästa rådgivningstjänsterna. Här blir du en del av ett tvärfunktionellt team som ansvarar för både teknikval och lösningar, så det finns stora möjligheter för dig att bidra med egna idéer och göra skillnad!

Om jobbet
Som Fullstack-utvecklare på SEB inom vårt prioriterade område Advisory Leadership kommer du att jobba med nyutveckling och förvaltning av flertalet applikationer. Du kommer att jobba med tekniker som .Net Core, Angular 7, Azure DevOps, Docker och OpenShift. Tillsammans med ditt team kommer du att vidareutveckla våra tjänster och skapa förutsättningarna för SEB att bli ännu mer datadrivna. Inom teamet ansvarar ni för hela utvecklingskedjan, från idé till leverans i nära samarbete med verksamheten.

Vi erbjuder dig:

  • Ny- och vidareutveckling inom ett område med höga krav på kvalité och säkerhet
  • Möjligheten att engagera dig i spännande initiativ inom Open Banking, Machine Learning och AI
  • Ett prestigelöst team med engagerade kollegor som vågar innovera kring ny teknik och lösningar

Ditt Team:
Du kommer att tillhöra ett distribuerat utvecklingsteam med kollegor i Malaysia och Solna.  Teamet är tvärfunktionellt och består av utvecklare, Scrum Master, testare och produktägare. Vi jobbar med par- och mobprogrammering och har en genuin nyfikenhet av att lära av varandra och jobba tillsammans. Vi arbetar agilt enligt SAFe vilket möjliggör en närhet till verksamheten och förutsättningar att skapa leveranser i världsklass. Du kommer att jobba på Sveriges snyggaste kontor precis vid Mall of Scandinavia i Solna. Här finns ett av världens modernaste företagsgym med ett 30-tal gruppträningspass i veckan.

Vem är du?
Som utvecklare hos oss kommer du ha stora möjligheter att påverka och bidra med dina egna idéer. Därför ser vi gärna att du är lösningsorienterad, initiativtagande och trivs med ansvar och att se helheten.

Du är en erfaren utvecklare inom .Net och Angular och trivs med att jobba över hela stacken. Du bör ha jobbat med MS SQL som databas. Vi jobbar med Azure DevOps, Docker och OpenShift, så det är positivt om du har erfarenhet av det eller andra CI/CD och containerlösningar. Då vår miljö består av många integrationer och APIer ser vi gärna att du har erfarenhet av det sedan innan.

Välkommen med din ansökan!

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB www.sebgroup.com/career

Bra personer   känner ofta bra personer – dela gärna annonsen om du har en vän som skulle   älska det här jobbet 

SEB
SEB är en ledande nordisk finansiell koncern. Vi tror starkt på att entreprenöriellt tänkande och innovativa företag behövs för att skapa en bättre värld, och med ett långsiktigt perspektiv stöttar vi våra kunder i både med- och motgång. I Sverige och i de baltiska länderna erbjuder vi ett brett utbud av finansiella tjänster och rådgivning. I Danmark, Finland, Norge och Tyskland är vi inriktade på företagsaffären och investment banking utifrån ett fullservicekoncept till företag och institutioner. Vi finns representerade i ett 20-tal länder runt om i världen med cirka 15 500 anställda.

Intresserad?
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Dela på:

Län:

  • Stockholm

Sista ansökningsdag:

2020-09-23

Arbetsplats/placeringsort:

Stockholm

Företagets hemsida:

http://www.sebgroup.com

Adress: