SEB Life

Riskbedömare/underwriter till SEB Pension & Försäkring

Vill du arbeta i en stimulerande miljö med riskbedömning i försäkring? Nu söker vi en medicinsk riskbedömare till SEB Pension & Försäkring i Stockholm, Arenastaden.

Om jobbet
Du kommer framför allt att arbeta med att bedöma den medicinska risken i samband med att kunder tecknar eller ändrar sin försäkring, ex. sjuk-, vård- och livförsäkring samt premiebefrielse. Du kommer självständigt hantera ansökningar och hälsohandlingar och utifrån dem, våra villkor och riktlinjer ta ett beslut. I arbetet har du nära kontakt med våra säljare och förmedlare och du kommunicerar både muntligt och skriftligt med våra kunder. I gruppen är vi 16 medarbetare varav 8 arbetar med riskbedömning idag. Det sker en löpande utveckling av processer och system och vi jobbar ständigt för att förbättra servicen mot våra kunder och leverera service i världsklass. Du blir en del av vårt team och får en möjlighet att bidra i detta.

Vem är du?
För att trivas och lyckas i din roll är du en lagspelare. Du skapar långsiktiga relationer med både kunder och kollegor i SEB. Du har en medicinsk bakgrund och är legitimerad sjuksköterska eller motsvarande. Du har goda försäkringskunskaper och en längre erfarenhet av arbete med medicinsk riskbedömning i försäkring. Du är ansvarsfull, effektiv, noggrann och strukturerad och du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska. Vi ser gärna att du har en stark drivkraft och en positiv inställning samt mod och god förmåga att fatta egna beslut. Det är viktigt att du är flexibel och trivs med att arbeta i en föränderlig miljö.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB www.sebgroup.com/career

På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att kunna bygga starka och bra team och för att vårt företag ska vara hållbart för framtiden. Vi strävar efter att ha en inkluderande och värderingsdriven kultur där vi alla känner oss uppskattade, respekterade och involverade oavsett bakgrund, erfarenhet, tro, kön, ålder eller varifrån vi kommer.

Bra personer känner ofta bra personer – dela gärna annonsen om du har en vän som skulle älska det här jobbet

Välkommen med din ansökan
Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med i SEB. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan idag, men senaste datum för ansökan är 2020-08-31. Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta mig Anette Wallgren, gruppchef riskbedömning, på telefon 070-639 38 82.

Dela på:

Län:

  • Stockholm

Sista ansökningsdag:

2020-08-31

Arbetsplats/placeringsort:

Stockholm

Företagets hemsida:

http://www.sebgroup.com

Adress:

Stjärntorget 4 10640 Stockholm