SEB Corporate & Private Customers

Private Banker till Uppsala

 

Gillar du att attrahera nya kunder samt vårda och skapa långsiktiga kundrelationer? Då är du rätt person för oss, nu söker vi en Private Banker till vårt kontor i Uppsala. 

Om jobbet 
SEB är ett starkt lokalt varumärke och har en fin tradition av Private Banking med gedigen analys av svensk och global investeringsrådgivning.

Som Private Banker ansvarar du för att leverera ett helhetserbjudande till några av bankens viktigaste kunder. Tyngdpunkten ligger ofta på investeringsrådgivning, men det är viktigt att tillsammans med våra specialister inom finansiering, juridik samt försäkringar ge kunden tillgång till hela vårt fantastiska utbud av tjänster och service. Tillsammans tar ni hand om hela kundens ekonomi och säkerställer en hög kundnöjdhet genom tillgänglighet och service i världsklass.  

Du kan förvänta dig ett stimulerande uppdrag där du arbetar självständigt med frihet under ansvar. Du kommer att ta över en befintlig kundstock men får också möjlighet att bygga upp din egen. Du kommer att ingå i ett mindre team med kompetenta och erfarna bankers samt vara en del av flera kontor som har hög expertis inom bankens olika kunderbjudanden. 

I Uppsala har vi två kontor samt ett kontor på Arlanda. Du kommer också vara en del av SEB Private Banking Region Norr som består av 23 rådgivare och 2 chefer.

Vem är du? 
Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av rådgivande möten. Du har en lokal förankring och god marknadskännedom. Du tycker att de är stimulerande och roligt med nykundsbearbetning, gillar att arbeta i team, nätverka och skapa långsiktiga relationer med kunder och kollegor. 
Vi värdesätter ett starkt eget driv samt att du har ett genuint intresse för andra människor. Du har även en mycket god förmåga att samarbeta med andra och skapa förtroende i möten, såväl med kunder som med kollegor.
Tjänsten innebär att du kommer arbeta med investeringsrådgivning och bolån vilket innebär att du har SwedSec- och bolånelicens.  

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB www.sebgroup.com/career 
På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att kunna bygga starka och bra team och för att vårt företag ska vara hållbart för framtiden. Vi strävar efter att ha en inkluderande och värderingsdriven kultur där vi alla känner oss uppskattade, respekterade och involverade oavsett bakgrund, erfarenhet, tro, kön, ålder eller varifrån vi kommer. 

Bra personer känner ofta bra personer – dela gärna annonsen om du har en vän som skulle älska det här jobbet! 

Välkommen med din ansökan 
Vill du bli en del av Nordens bästa Private Banking så ansök nu! Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med på SEB. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan idag, men senaste datum för ansökan är den 9 augusti. Då rekryteringen sker under semesterperiod så kan processen ta något längre tid. Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta Teamchef Per Bonér eller Regionchef Nils-Åke Claeson på epost per.boner@seb.se eller nils-ake.claeson@seb.se

Dela på:

Län:

  • Uppsala

Sista ansökningsdag:

2020-08-09

Arbetsplats/placeringsort:

Uppsala

Företagets hemsida:

http://www.sebgroup.com

Adress:

Stjärntorget 4 10640 Stockholm