SEB Group Staff & Control Functions

Senior Controller – SEB

Vill du vara med och driva arbetet för att SEB Group Finance ska nå nästa nivå i leverans av finansiell styrningsinformation och analys? Är du intresserad av en roll där du via din kompetens och erfarenhet bidrar direkt till en av divisionerna inom SEB? Vi söker en Senior Controller till SEB Group Finance. 

Om jobbet
Som Senior Controller är du överordnat ansvarig för den finansiella styrningsinformationen från Group Finance och driver och supporterar centrala styrnings- och rapporteringsprojekt inom SEB och divisionen. Du ger direkt stöd och rådgivning till en av divisionerna i nära samarbete med CFO och Business Control på divisionen. Du har en central roll med många kontaktytor inom Group Finance, andra affärsstödjande enheter och divisionen. 

Group Finance täcker alla SEB-marknader och har 430 anställda i 17 länder. Financial Planning & Analysis (FP & A) är en central del av Group Finance och tillhandahåller finansiell information och analys för att möjliggöra styrning och beslutsfattande till SEB:s ledning. FP & A inom SEB är i en stark förändrings- och utvecklingsfas. 

Vem är du?
Vi letar efter dig som har mer än 10 års erfarenhet av controlling inom ett finansiellt företag. För att lyckas i rollen krävs djup erfarenhet av finansiella styrnings- och rapporteringsfrågor, vana att driva förändring samt en stark analytisk förmåga. 

Du har en vana att hantera seniora motparter och ledningar, ge god service samtidigt som du säkerställer långsiktiga relationer. Du har magisterexamen inom ekonomi/finans eller motsvarande. 

Du är en driven, självgående och kommunikativ lagspelare. Du arbetar strukturerat och har ett öga för detaljer samtidigt som du lyfter blicken och har en lösningsorienterad inställning. Du talar och skriver svenska och engelska flytande.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB www.sebgroup.com/carreer

På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att kunna bygga starka och bra team och för att vårt företag ska vara hållbart för framtiden. Vi strävar efter att ha en inkluderande och värderingsdriven kultur där vi alla känner oss uppskattade, respekterade och involverade oavsett bakgrund, erfarenhet, tro, kön, ålder eller varifrån vi kommer.

Bra personer känner ofta bra personer – dela gärna annonsen om du har en vän som skulle älska det här jobbet

Vi ser fram emot din ansökan!
Låter jobbet intressant? Alla ansökningar behandlas löpande och i denna rekrytering samarbetar SEB med Blaq Group. Ansökan sker via Blaqs hemsidawww.blaq.se. Vid frågor kontakta gärna Joakim Isaksson, 0735-130315, joakim.isaksson@blaq.se.

Dela på:

Län:

  • Stockholm

Sista ansökningsdag:

2019-09-10

Arbetsplats/placeringsort:

Stockholm

Företagets hemsida:

http://www.sebgroup.com

Adress:

Stjärntorget 4 10640 Stockholm