SEB Group Staff & Control Functions

Webbredaktör för SEB:s intranät

Vill du vara en del av den spännande förändringsresa som nu pågår på SEB:s intranät? Just nu är arbetet igång för att lämna det gamla intranätet och successivt ersätta det med en ny plattform. Vi söker därför en erfaren webbredaktör som kan vara en del i det pågående arbetet.

Om jobbet
Som webbredaktör ansvarar du för att utveckla, producera samt förvalta intranätet och de övriga interna digitala kommunikationskanalerna. Du ansvarar för löpande prioritering av innehållsförvaltning, deltar i agila utvecklingsprojekt och optimeringsarbeten. Rollen inkluderar också kravställning och verifiering av ny funktionalitet, implementering och kommunikation av nya funktioner. Tillsammans med ett engagerat team på sex personer kommer du ha en viktig roll i skapandet av det nya intranätet.

Vem är du?
Du har minst fyra års erfarenhet av digitalt redaktörsarbete samt erfarenhet av att arbeta i ett CMS, helst Episerver. Du behöver också ha hög kompetens i digitala tjänster och kommunikationskanaler. Du är bra på att skriva både på svenska och engelska. Att du är en lagspelare som gillar att samarbeta och dela med dig av din kunskap ser jag som en självklarhet liksom att du har stor drivkraft och nyfikenhet. Du har förmåga att leda och samordna samt lätt för att skapa personliga nätverk.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB www.sebgroup.com/career

På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att kunna bygga starka och bra team och för att vårt företag ska vara hållbart för framtiden. Vi strävar efter att ha en inkluderande och värderingsdriven kultur där vi alla känner oss uppskattade, respekterade och involverade oavsett bakgrund, erfarenhet, tro, kön, ålder eller varifrån vi kommer.

Bra personer känner ofta bra personer – dela gärna annonsen om du har en vän som skulle älska det här jobbet

Välkommen med din ansökan
Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan idag. Sista ansökningsdag är 12 augusti och vi börjar med intervjuerna under mitten av augusti. Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta Pia Dworén, Head of Internal Digital Channels, på telefon 070/6393307.

Dela på:

Län:

  • Stockholm

Sista ansökningsdag:

2019-08-12

Arbetsplats/placeringsort:

Stocholm

Företagets hemsida:

http://www.sebgroup.com

Adress:

Stjärntorget 4 10640 Stockholm