SEB Business Support

Testledare till SEB i Örebro

Vill du vara med och ta SEB till bank 2.0? Är du ambitiös, driven och nyfiken och vill vara med på en häftig digitaliseringsresa? Härligt! Vi söker nu en testledare till vårt team i Örebro.

Om jobbet
Trade Finance Community har under flera år arbetat i ett projekt med utveckling av ett nytt system för bankens import- och exportlösningar. Nu har implementationen börjat och i din roll som testledare kommer du att vara med och testa dessa processer och system End to End. Samtidigt förändrar vi arbetssätt och rutiner och du kommer att ha en viktig roll i att implementera nya sätt att arbeta på.

Vad du kan förvänta dig
Du kommer att få arbeta med testledning av utveckling av SEBs applikationer och vår leverantörs affärssystem Trade 360. Som testledare kommer du att vara ansvarig för testarbetet, du skriver teststrategier och planerar testinsatsen, följer upp testresultatet och rapporterar till projektledaren.

Vi önskar att du har:
- minst 3 års erfarenhet av att arbeta som testledare
- stor förmåga att planera, organisera, prioritera och leverera resultat.
- erfarenheter av arbete i agila team
- förmåga att snabbt anpassa definierade processer and procedurer
- erfarenhet av att arbeta med testverktyg och testautomatisering
- ser kunskapsspridning som en naturlig del av arbetet och är en lagspelare
- sätter teamets leverans och ständig förbättring i fokus
- lösningsorienterad, har en stark drivkraft och tar ansvar för ditt eget arbete
- ett starkt engagemang kring testfrågor och kvalitet
- goda språkkunskaper i svenska och engelska, muntligt och skriftligt 

Vi ser även gärna att du har:
- universitet- eller högskoleexamen
- erfarenhet av finansbranschen eller motsvarande

Vem är du?

För att trivas i rollen är du driven, social, proaktiv och engagerad. Du har lätt för att skapa förtroende och samarbeta med andra och du gillar att förstå den bakomliggande affären och hitta rätt lösningar. Du har ett lösningsorienterat synsätt och är duktig på att kommunicera.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB www.sebgroup.com/career

På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att kunna bygga starka och bra team och för att vårt företag ska vara hållbart för framtiden. Vi strävar efter att ha en inkluderande och värderingsdriven kultur där vi alla känner oss uppskattade, respekterade och involverade oavsett bakgrund, erfarenhet, tro, kön, ålder eller varifrån vi kommer.

Bra personer känner ofta bra personer – dela gärna annonsen om du har en vän som skulle älska det här jobbet

Välkommen med din ansökan
Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med på SEB. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan idag, men senaste datum för ansökan är den 31 augusti 2019. Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta Åsa Medin, Teammanager of ISD Trade Finance Örebro, på telefon 070-762 11 35. SEB Sverige har en omplaceringsskyldighet, varför denna tjänst kan komma att tillsättas genom omplacering.

Dela på:

Län:

  • Örebro

Sista ansökningsdag:

2019-08-31

Arbetsplats/placeringsort:

Örebro

Företagets hemsida:

http://www.seb.se

Adress:

Stjärntorget 4 10640 Stockholm