SEB Corporate & Private Customers

Småföretagsrådgivare till SEB i Norrköping

Vill du göra skillnad för våra kunder och bygga långsiktiga relationer? Tänker du alltid kund först och vill samtidigt bidra till SEBs affär genom rådgivning? Då kommer du trivas i rollen som Småföretagsrådgivare hos oss! Vi söker nu en Småföretagsrådgivare till vårt kontor i Norrköping.

Om jobbet
I rollen som Småföretagsrådgivare är du en partner till hela företagaren och stöttar både företaget, företagaren och dess anställda så att de når sina långsiktiga mål och ambitioner. Du kommer främst att arbeta med rådgivningsmöten enligt vår metodik för hållbar rådgivning och du ansvarar för att din rådgivning säkerställer försäljning baserat på kundernas identifierade behov. Du strävar alltid efter att ge en service utöver det vanliga - en service i världsklass.

Kontoret består av 15 medarbetare och vi har en stark lokal närvaro och god kunskap om vår marknad. Vi arbetar aktivt för att vara en självklar partner på vår marknad.

Vem är du?
Du är en team-spelare som brinner för service, är duktig på att bygga långsiktiga relationer och gillar att hitta nya affärsmöjligheter. Du ser förändring som en möjlighet och vill vara med i den digitala omställning SEB gör just nu. Du har en god förståelse för företagande och ett företags vardag och utmaningar. Drivkraft och ett gott affärsmannaskap är viktiga egenskaper i den här rollen liksom en god analytisk förmåga.

Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och erfarenhet från liknande arbete. Du har Swedsec licens (inkl. certifiering försäkringsförmedling) och bolånelicens samt att det är meriterande om du är diplomerad Småföretagsrådgivare och har erfarenhet av kreditarbete. Relevant kunskap om våra tjänster och produkter är också meriterande.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB www.sebgroup.com/career

På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att kunna bygga starka och bra team och för att vårt företag ska vara hållbart för framtiden. Vi strävar efter att ha en inkluderande och värderingsdriven kultur där vi alla känner oss uppskattade, respekterade och involverade oavsett bakgrund, erfarenhet, tro, kön, ålder eller varifrån vi kommer.

Bra personer känner ofta bra personer – dela gärna annonsen om du har en vän som skulle älska det här jobbet.

Välkommen med din ansökan
Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med på SEB. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan idag, men senaste datum för ansökan är den 15 augusti 2019. Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta Annica Hultman, Kontorschef, på telefon 070-739 45 08 eller Andreas Homanen, Privatmarknadschef, på telefon 070-462 23 44.

Dela på:

Län:

  • Östergötland

Sista ansökningsdag:

2019-08-15

Arbetsplats/placeringsort:

Norrköping

Företagets hemsida:

http://www.sebgroup.com

Adress:

Stjärntorget 4 10640 Stockholm