SEB Corporate & Private Customers

Småföretagsrådgivare till SEB Ystad

Ystad kontoret går som tåget och behöver förstärka företagsavdelningen med en småföretagsrådgivare. Företagen i Ystad och närliggande kommuner ser goda expansionsmöjligheter. Tänker du kunden först, vill bygga långsiktiga relationer, och bidra till SEBs affär genom rådgivning så kommer du trivas i rollen som småföretagsrådgivare hos oss!

Om jobbet
På kontoret i Ystad är vi åtta medarbetare och präglas av en affärsdriven och prestigelös miljö. I rollen som Småföretagsrådgivare är du en partner till hela företagaren och stöttar både företaget, företagaren och dess anställda så att de når sina långsiktiga mål och ambitioner. Du kommer att arbeta med rådgivningsmöten enligt vår metodik. Du ansvarar för att din rådgivning säkerställer försäljning baserat på kundernas identifierade behov och ansvarar också för att växa din affär. Du strävar alltid efter att ge en service utöver det vanliga - en service i världsklass.

Vem är du?
Du är en team-spelare, relationsbyggare och brinner för service och att hitta nya affärsmöjligheter. Att synas i lokala nätverk och ha god kunskap om vår marknad tror vi är framgångsfaktorer för att SEB ska bli det självklara valet av bank för våra kunder.
Du ser förändring som en möjlighet och vill vara med i den digitala omställning SEB gör. Du har en god förståelse för företagande och en företagares vardag och utmaningar. Stark drivkraft och ett stort affärsmannaskap är viktiga egenskaper för att lyckas i rollen. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och erfarenhet från liknande arbete med företag. Du har Swedsec licens (inkl. certifiering försäkringsförmedling) och bolånelicens. Tjänsten innebär att du kommer att arbeta med investeringsrådgivning och försäkringsförmedling.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB www.sebgroup.com/career

På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att kunna bygga starka och bra team och för att vårt företag ska vara hållbart för framtiden. Vi strävar efter att ha en inkluderande och värderingsdriven kultur där vi alla känner oss uppskattade, respekterade och involverade oavsett bakgrund, erfarenhet, tro, kön, ålder eller varifrån vi kommer.

Bra personer känner ofta bra personer – dela gärna annonsen om du har en vän som skulle älska det här jobbet.

Välkommen med din ansökan
Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med i rollen som Företagsrådgivare. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan idag, men senaste datum för ansökan är den 20 juni. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Caroline Alwén, Kontorschef, på telefon 070-763 59 06.

Dela på:

Län:

  • Skåne

Sista ansökningsdag:

2019-06-20

Arbetsplats/placeringsort:

Ystad

Företagets hemsida:

http://www.sebgroup.com

Adress:

Stjärntorget 4 10640 Stockholm