SEB Corporate & Private Customers

Service manager till SEB i Ystad

Brinner du för att verkligen göra skillnad för våra kunder och ge service i världsklass? Trivs du med att vara spindeln i nätet? Då kommer du trivas i rollen som service manager hos oss! Du kommer att ingå i team SEB Ystad som tillsammans ska fortsätta växa och ta marknadsandelar i Ystad och våra närliggande kommuner.

Om jobbet
Vi söker dig som är en utpräglad lagspelare, har ett starkt engagemang för att hitta och identifiera affärer och att leverera på SEBs vision att ge service i världsklass. Som Service Manager kommer du vara vårt ansikte utåt och har en av de viktigaste rollerna för våra kunder. Du kommer möta våra kunder via ett besök på kontoret, via e-post och telefon. Du ska ta ansvar för löpande ärende och boka möten för proaktiv rådgivning. Du kommer att möta såväl privat- som företagskunder, både spontant och i egna bokade möten. Du guidar, utbildar och hjälper kunden kring alla våra tjänster och lotsar i våra digitala kanaler. Vårt kontor är öppet för spontana ärenden kl 10-13, vilket gör att du får rådgivningstid under eftermiddagarna. Du kommer bli en del av ett drivet och presigelöst team med engagerade och framgångsrika medarbetare. Vi är totalt 8 personer som hanterar både privat-och företagsärende.

Vem är du
Du tycker att kundkontakten är det roligaste som finns och du brinner för service. Du är angelägen om att nå resultat och hålla hög kvalitet i ditt arbete. Du tar ansvar för att planera och organisera ditt arbete och kan prioritera när det behövs. Vi tror att du har en akademisk utbilning och/eller några års erfarenhet från service- och försäljningsyrken. Du måste trivas med att arbeta i ständig förändring eftersom banken utvecklas och förändras i takt med digitaliseringen. Frågorna som du som Service Manager möter, är väldigt varierande och det är viktigt att du motivaras av ett ständigt lärande och vågar testa nya lösningar.

Rollen kräver att du har eller är på väg att ta Swedsec-licens. Vi erbjuder utbildning för dig som inte har licens om du är den vi söker.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB www.sebgroup.com/career

På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att kunna bygga starka och bra team och för att vårt företag ska vara hållbart för framtiden. Vi strävar efter att ha en inkluderande och värderingsdriven kultur där vi alla känner oss uppskattade, respekterade och involverade oavsett bakgrund, erfarenhet, tro, kön, ålder eller varifrån vi kommer.

Bra personer känner ofta bra personer – dela gärna annonsen om du har en vän som skulle älska det här jobbet.

Så här ansöker du
Redo att söka? Du är du varmt välkommen med din ansökan. Gärna så snart som möjligt då urvalet görs löpande, men senast den 21 juni. Kontakta mig gärna om du har frågor. Du når mig på telefon 0707 63 59 06 eller mail: caroline.alwen@seb.se

Dela på:

Län:

  • Skåne

Sista ansökningsdag:

2019-06-21

Arbetsplats/placeringsort:

Ystad

Företagets hemsida:

http://www.sebgroup.com

Adress:

Stjärntorget 4 10640 Stockholm