SEB Business Support

Front-end utvecklare till SEB IT

Vill du vara med och ta SEB till bank 2.0? Är du nyfiken, driven och ambitiös och vill vara med på en häftig digitaliseringsresa? Härligt! Vi söker nu en erfaren Front-end utvecklare till SEB IT till ett av våra team i Örebro.

Om jobbet
Som .Net utvecklare hos oss kommer du att jobba i ett agilt team som ansvarar för utveckling och förvaltning av två viktiga system, Prime Brokerage och Prime View. Teamet jobbar just nu parallellt med att utveckla en helt ny mikrotjänstebaserad lösning som på sikt skall ersätta dessa system.

Vem är du?
Du är en erfaren utvecklare, van att arbeta i Microsoftbaserade system och har kunskaper i Angular och C# .NET och SQL. Du arbetar i alla delar av systemet men brinner extra för UI. Det är en stor fördel om du har erfarenhet av distribuerade system då vi utvecklar vårt nya system med Mikrotjänster och Rest API’er. Du kan jobba enligt TDD och med CI/CD och håller dig tekniskt uppdaterad samt följer gärna utvecklingen kring de senaste teknikerna i området.

Du är strukturerad och gillar problemlösning och tekniska utmaningar. Som person är du driven, social, proaktiv och engagerad. Du gillar att samarbeta och att jobba med kontinuerliga förbättringar. Du tycker om att dela med dig av din kunskap och du har en vilja att lära nytt.

Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete inom finans- och banksektorn, samt tekniker som NoSQL, Kafka, UX och Docker.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB www.sebgroup.com/career

På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att kunna bygga starka och bra team och för att vårt företag ska vara hållbart för framtiden. Vi strävar efter att ha en inkluderande och värderingsdriven kultur där vi alla känner oss uppskattade, respekterade och involverade oavsett bakgrund, erfarenhet, tro, kön, ålder eller varifrån vi kommer.

Bra personer känner ofta bra personer – dela gärna annonsen om du har en vän som skulle älska det här jobbet.

Välkommen med din ansökan
Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med på SEB. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan idag, men senaste datum för ansökan är den 7 juli 2019. Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta Katarina Skagerlund, Head of ISD Trading Örebro, på telefon 070-760 50 63.

Dela på:

Län:

  • Örebro

Sista ansökningsdag:

2019-07-07

Arbetsplats/placeringsort:

Örebro

Företagets hemsida:

http://www.seb.se

Adress:

Stjärntorget 4 10640 Stockholm