SEB Business Support

.NET utvecklare till SEB i Örebro

Vill du vara med och ta SEB till bank 2.0? Är du ambitiös, driven och nyfiken och vill vara med på en häftig digitaliseringsresa? Härligt! Vi söker nu en .NET utvecklare till ett av våra team i Örebro.

Om jobbet
Som .Net utvecklare hos oss kommer du att jobba i ett agilt team som ansvarar för utveckling och förvaltning av två viktiga system, Prime Brokerage och Prime View. Teamet jobbar just nu parallellt med att utveckla en helt ny mikrotjänstebaserad lösning som på sikt skall ersätta dessa system.

Vem är du?
För att trivas i rollen är du driven, social, proaktiv och engagerad. Du har lätt för att skapa förtroende och samarbeta med andra och du gillar att förstå den bakomliggande affären och hitta rätt lösningar. Du har ett pragmatiskt synsätt och kan ställa den mest tekniskt fulländade lösningen åt sidan för en mer affärsmässigt lönsam när det är nödvändigt.

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta i Microsoftbaserade system och har kunskaper i C#, .NET och SQL. Erfarenhet av att arbeta med mikrotjänster, distribuerad data och Rest API:er är ett stort plus. Du är även van att jobba enligt TDD och med CI/CD.

Du har en högskoleutbildning inom teknik eller annan likvärdig erfarenhet. Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete inom finans- och banksektorn, samt tekniker som, Angular, Kafka, NoSQL, IBM MQ och Docker.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB www.sebgroup.com/career

På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att kunna bygga starka och bra team och för att vårt företag ska vara hållbart för framtiden. Vi strävar efter att ha en inkluderande och värderingsdriven kultur där vi alla känner oss uppskattade, respekterade och involverade oavsett bakgrund, erfarenhet, tro, kön, ålder eller varifrån vi kommer.

Bra personer känner ofta bra personer – dela gärna annonsen om du har en vän som skulle älska det här jobbet.

Välkommen med din ansökan
Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med på SEB. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan idag, men senaste datum för ansökan är den 7 juli 2019. Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta Katarina Skagerlund, Head of ISD Trading Örebro, på telefon 070-760 50 63. 

Dela på:

Län:

  • Örebro

Sista ansökningsdag:

2019-07-07

Arbetsplats/placeringsort:

Örebro

Företagets hemsida:

http://www.seb.se

Adress:

Stjärntorget 4 10640 Stockholm