SEB Business Support

Produktutvecklare till SEB i Stockholm

Som produktutvecklare på SEB Stockholm kommer du jobba nära affären och få möjlighet att bli specialist på automatiseringsverktyg!

Du ges möjlighet att bli en specialist på IBMs produkter inom Automation Platform for Digital Business. Om du som vi gillar förändring och vill bidra till SEBs fortsatta resa inom digitalisering och processautomation kommer du göra skillnad och hitta hem hos oss som produktutvecklare.

Om jobbet
Som produktutvecklare kommer du jobba med både utveckling, konfiguration och förvaltning av processapplikationerna på IBM Processing Platform. Här får du även möjlighet att bli en produktspecialist inom området. Som produktutvecklare kan du vänta dig en variationsrik vardag där du bland annat:

  • Jobbar med IBMs automationsverktyg som IBM ICM och IBM BPM
  • Utveckla lösningar i nära samarbetet med utvecklare och affärssidan
  • Få möjlighet att göra skillnad i ett prioriterat område för SEB där effektiva och enkla processer aldrig har varit viktigare
  • Vara en del av vår automations community, samt ha en nära dialog med Digital Processing Centre of Excellence på SEB

Här på SEB kommer du bli en del av en bransch som är i stor förändring där vi värderar entreprenörskap, öppenhet och förmågan att driva förändring. Automation är en av de viktigaste aspekterna i vår digitala resa och just nu söker flera team hos oss på SEB efter produktutvecklare inom området. Här blir du en del av ett tvärfunktionellt team med utvecklare, business analysts, produktägare, testare och Scrum masters. Du kommer också få support och vägledning av Digital Processing Centre of Excellence som är specialister på case, workflow och document management-lösningar inom SEB. Du sitter i helt nya lokaler i Solna, Arenastaden.

Vem är du? 
För att trivas i den här rollen söker vi dig som har erfarenhet av Java och intresse för att utveckla IBMs produkter. Det är en stor fördel om du jobbat med produktutveckling i automationsverktyg eller liknande tidigare, gärna i komplex miljö. Vi jobbar med produkter som sträcker sig över hela stacken vilket innebär att du kommer jobba med både Java, JavaScript samt bygga lösningar med SOAP och/eller REST web services. När det kommer till själva produkterna kommer du behöva lära dig att utnyttja de funktioner som finns samt tänka kreativt kring vidareutveckling. I takt med att du blir mer erfaren och specialist i produkterna kommer du växa in i rollen som ambassadör och dess möjligheter. Då vi jobbar agilt med Scrum bör du trivas i en agil utvecklingsmiljö och ha ett adaptivt förhållningssätt.

Hos oss värderar vi också dina personliga egenskaper och tror att du som trivs bäst i den här rollen har förmågan att agera på egna initiativ, bygga värdefulla relationer med intressenter från affärssidan såväl som i ditt egna team.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB www.sebgroup.com/career

På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att kunna bygga starka och bra team och för att vårt företag ska vara hållbart för framtiden. Vi strävar efter att ha en inkluderande och värderingsdriven kultur där vi alla känner oss uppskattade, respekterade och involverade oavsett bakgrund, erfarenhet, tro, kön, ålder eller varifrån vi kommer.

Bra personer känner ofta bra personer – dela gärna annonsen om du har en vän som skulle älska det här jobbet.

Välkommen med din ansökan
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Dela på:

Län:

  • Stockholm

Sista ansökningsdag:

2019-07-02

Arbetsplats/placeringsort:

Stockholm

Företagets hemsida:

http://www.seb.se

Adress:

Stjärntorget 4 10640 Stockholm