SEB Corporate & Private Customers

SEB söker Regionansvarig för Jord & Skog

Är du sugen på att vara en del i ett fantastiskt team med ett starkt affärsdriv som har roligt på jobbet och befinner sig i en tillväxtresa?

Om jobbet
Kontoret Linköping/Motala har ca 35 medarbetare fördelat på såväl företags-, privat-, försäkringsrådgivare och Private Bankers. Gänget är engagerat, prestigelöst och har starkt aktivitetsfokus.

Vårt geografiska marknadsområde är stort och omfattar mellersta, västra och södra Östergötland - en spännande och växande del av 4:e storstadsregionen. Vi har under senare år vuxit kraftfullt inom skogs- och lantbrukssegmentet och är nu redo att ta nästa steg. Vi söker därför en regionansvarig.
Jobbet innehåller till stor del kundansvar för huvudsakligen lantbruksföretag och större skogsägare. Som kundansvarig tillhandahåller man bl a finansiering-, betalflödes-, försäkrings- och placeringslösningar till våra kunder. Du kommer som regionansvarig att ansvara för att utbilda och driva dessa frågor regionalt i banken samt ingå i ett nationellt nätverk.

Vem är du?
Du är genuint intresserad av att göra affärer och att utveckla dina kunders affärer till långsiktig nytta för både kund och bank. Du har ett starkt eget driv att utveckla din kundstock genom bearbetning av nya och befintliga kunder. Då vi har ett starkt fokus på att hitta nya kunder till banken så ser vi nätverkande som en stor del i prospekteringen.
Vi ser även att du har ett befintligt nätverk i de kretsar du skall bearbeta och goda kunskaper kring skog och lantbruk. Har du en agronom- eller lantmästarutbildning är ett stort plus.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB www.sebgroup.com/career

På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att kunna bygga starka och bra team och för att vårt företag ska vara hållbart för framtiden. Vi strävar efter att ha en inkluderande och värderingsdriven kultur där vi alla känner oss uppskattade, respekterade och involverade oavsett bakgrund, erfarenhet, tro, kön, ålder eller varifrån vi kommer.

Bra personer känner ofta bra personer – dela gärna annonsen om du har en vän som skulle älska det här jobbet!

Välkommen med din ansökan
Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med på SEB. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan idag, men senaste datum för ansökan är den 24 Juni. Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta Andréas Karlén, företagsmarkandschef Linköping/Motala, på telefon 070 739 11 28 eller mail andreas.karlen@seb.se.
Varmt välkommen att bli del av vårt fantastiska team!

Dela på:

Län:

  • Östergötland

Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Sista ansökningsdag:

2019-06-24

Arbetsplats/placeringsort:

Linköping

Kontaktpersoner:

Andréas Karlén

Företagets hemsida:

http://www.sebgroup.com

Adress:

Stjärntorget 4 10640 Stockholm