SEB Business Support

.Net Core utvecklare till SEB Västerås

Vill du som utvecklare inom .Net Core vara med och bygga SEB:s gemensamma komponenter för vår nya målarkitektur? 

Som utvecklare inom .Net Core kommer du att jobba inom området As a Service som ansvarar för att bygga SEB:s gemensamma komponenter för vår nya målarkitektur. Hos oss får du vara med på en spännande resa med att utforma morgondagens bankövergripande auktoriseringslösningar.

Om Jobbet
Du kommer att jobba inom området As a Service som ansvarar för att bygga SEB:s gemensamma komponenter för vår nya målarkitektur. Hos oss får du vara med på en spännande resa med att utforma morgondagens bankövergripande auktoriseringslösningar. Du kommer att tillhöra ett agilt team. Här jobbar teamen tvärfunktionellt och nära affären för att skapa morgondagens bankövergripande auktoriseringslösningar. Vi är innovativa i allt vi gör för att ligga i framkant. Du kan vänta dig en härlig atmosfär och variationsrik vardag där kompetensutveckling och kompetensdelning inom teamet är vårt DNA.

  • Som en del av utvecklingsteamet jobbar man nära lösningsarkitekten med komplex systemdesign
  • Inom teamet jobbar vi agilt, och för oss är det en självklarhet att kontinuerligt jobba med förbättringsmöjligheter. Mob- och par-programmering är en naturlig del i vårt sätt att arbeta.

Vårt team är geografiskt beläget i fina lokaler i centrala Västerås.

Vem är du
Du kommer att tillhöra ett agilt team som har fokus på utveckling. Vi ser att du har förståelse för komplex systemdesign och att du har erfarenhet inom .Net Core, Oracle DB och SQL Server. Erfarenhet av att arbeta med mikrotjänster, distribuerad data och Rest API:er är ett stort plus. Vi jobbar med Angular i frontend det är ett plus om du är intresserad av det och har någon erfarenhet inom GraphQL, CI/CD, MQ, NHibernat, Containrar och Elastic.

I vårt team jobbar vi med ny teknik och värderar din förmåga att dela med dig och viljan att lära nytt. Vi ser att du vill utveckla dig själv såväl som andra, gillar att ta initiativ och att lägga upp ditt eget arbete. Du kan analysera och förstå komplexa problem och ta rationella och effektiva beslut därefter. Vi tror att du delar vår syn att kontinuerligt förbättra vårt samarbete inom teamet såväl som med intressenter från verksamhets- och affärssidan.

SEB
Läs mer om hur det är att arbeta på SEB www.sebgroup.com/career

På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att kunna bygga starka och bra team och för att vårt företag ska vara hållbart för framtiden. Vi strävar efter att ha en inkluderande och värderingsdriven kultur där vi alla känner oss uppskattade, respekterade och involverade oavsett bakgrund, erfarenhet, tro, kön, ålder eller varifrån vi kommer.

Bra personer känner ofta bra personer – dela gärna annonsen om du har en vän som skulle älska det här jobbet.

Välkommen med din ansökan
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Dela på:

Län:

  • Västmanland

Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Arbetstider:

Dag

Sista ansökningsdag:

2019-08-15

Arbetsplats/placeringsort:

Västerås

Företagets hemsida:

http://www.seb.se

Adress:

Stjärntorget 4 10640 Stockholm