SEB Corporate & Private Customers

Företagsrådgivare till SEB i Visby

Vill du göra skillnad för våra kunder och bygga långsiktiga relationer i en marknad där vi vill växa? Tänker du alltid kund först och vill samtidigt bidra till SEBs affär genom rådgivning? Då kommer du trivas i rollen som Företagsrådgivare! Vi söker nu en Företagsrådgivare till vårt kontor på Gotland.

Om jobbet
I rollen som Företagsrådgivare är du en partner som är med och bidrar till att våra kunder når sina långsiktiga mål och ambitioner genom att aktivt lyssna, identifiera och agera på insikter. Du kommer främst att arbeta med rådgivningsmöten enligt vår metodik för hållbar rådgivning och du ansvarar för att din rådgivning säkerställer försäljning baserat på kundernas identifierade behov. Du strävar alltid efter att ge en service utöver det vanliga - en service i världsklass.

Du har ett strategiskt såväl som operativt ansvar för dina kunder samt att prospektera, bygga och utveckla din egen kundportfölj. Vår ambition är att växa och att hitta nya affärsmöjligheter, så möten med nya kunder är en viktig del i din roll.

Kontoret består av 7 medarbetare fördelat på privatrådgivare, företagsrådgivare, småföretagsrådgivare samt försäkringsrådgivare. Vi har en stark lokal närvaro och god kunskap om vår marknad.

Vem är du?
Du är en teamspelare som brinner för service, är duktig på att bygga långsiktiga relationer och gillar att hitta nya affärsmöjligheter. Du ser förändring som en möjlighet och vill vara med i den digitala omställning SEB gör just nu. Du har en god förståelse för företagande och ett företags vardag och utmaningar. Drivkraft, förmåga att se affärsmöjligheter och ett gott affärsmannaskap är viktigt i den här rollen liksom en god analytisk förmåga.

Vi ser helst att du har Swedsec licens (inkl. certifiering försäkringsförmedling), men är du rätt person och saknar det så utbildar vi dig gärna. Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning inom ekonomi eller annan likvärdig erfarenheter.
Körkort är ett krav eftersom våra kunder finns i olika delar av länet. En gedigen erfarenhet av kreditarbete och relevant kunskap om våra tjänster och produkter samt ett upparbetat kontaktnät på ön är meriterande.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB www.sebgroup.com/career

På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att kunna bygga starka och bra team och för att vårt företag ska vara hållbart för framtiden. Vi strävar efter att ha en inkluderande och värderingsdriven kultur där vi alla känner oss uppskattade, respekterade och involverade oavsett bakgrund, erfarenhet, tro, kön, ålder eller varifrån vi kommer.

Bra personer känner ofta bra personer – dela gärna annonsen om du har en vän som skulle älska det här jobbet.

Välkommen med din ansökan
Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med på SEB. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan idag, men senaste datum för ansökan är den 28 maj 2019. Om du har frågor om tjänsten, tveka inte att kontakta Jonas Ekelöf, kontorschef, på telefon 0498-47 93 53 eller mail jonas.ekelof@seb.se.

Dela på:

Län:

  • Gotland

Sista ansökningsdag:

2019-05-28

Arbetsplats/placeringsort:

Visby

Företagets hemsida:

http://www.sebgroup.com

Adress:

Stjärntorget 4 10640 Stockholm