SEB Corporate & Private Customers

Service Manager till SEB i Limhamn

Brinner du för service och tänker alltid kund först? Trivs du med att vara spindeln i nätet? Då är du varmt välkommen till SEB och vårt kontor i Limhamn.

Om jobbet
Som Service Manager blir du vårt ansikte utåt och kommer arbeta med rådgivning, antingen via drop-in eller tidsbokning. Du arbetar med hela kundens affär vilket gör att du får en bra förståelse för både vardagsekonomi, sparande, finansiering och försäkringar. Vi löser kundens behov genom att guida och utbilda i våra olika digitala tjänster.

Vem är du?
Du är en positiv person med en stark drivkraft och ordning och reda.
Du är en flexibel teamspelare som tycker att samarbete är viktigt. Du är öppen och har lätt att skapa kontakter med nya människor via telefon eller fysiska möten.
Vi arbetar i en fantastiskt fin marknad med stor potential vilket innebär att du kommer att få stora möjligheter till att göra affärer i bokade rådgivningsmöten.
Arbetet kräver Swedseclicens både Rådgivning och bolån. Har du inte dessa licenser idag kommer du att få påbörja utbildningen ganska snart efter att du börjat.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB www.sebgroup.com/career

På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att kunna bygga starka och bra team och för att vårt företag ska vara hållbart för framtiden. Vi strävar efter att ha en inkluderande och värderingsdriven kultur där vi alla känner oss uppskattade, respekterade och involverade oavsett bakgrund, erfarenhet, tro, kön, ålder eller varifrån vi kommer.

Bra personer känner ofta bra personer – dela gärna annonsen om du har en vän som skulle älska det här jobbet

Välkommen med din ansökan
Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med på kontoret. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan redan idag men senast den 24 maj 2019. Om du har frågor om tjänsten får du gärna kontakta mig, Kerstin Reuterskiöld på tele: 070 8275462.

Dela på:

Län:

  • Skåne

Sista ansökningsdag:

2019-05-24

Arbetsplats/placeringsort:

Limhamn

Företagets hemsida:

http://www.sebgroup.com

Adress:

Stjärntorget 4 10640 Stockholm