SEB Corporate & Private Customers

Privatrådgivare till SEB i Karlshamn och Ronneby

Vill du göra skillnad för våra kunder och bygga långsiktiga relationer? Tänker du kund först och vill bidra till SEBs affär genom rådgivning? Då kommer du trivas i rollen som Privatrådgivare hos oss. Vi söker nu en Privatrådgivare till våra kontor i Karlshamn och Ronneby.

Om jobbet
Du kommer att arbeta med rådgivningsmöten för privatpersoner enligt vår metodik för hållbar rådgivning och du ansvarar för att din rådgivning säkerställer försäljning baserat på kundernas identifierade behov. Du arbetar nära kunden och agerar på insikter kring olika behov utifrån var de befinner sig i livet.
En viss del av din tid kommer du också att lägga på att proaktivt boka in kunder till rådgivningsmöten. Du kommer också att träffa kunder som slussas till dig via andra kanaler eller från kollegor.

Vem är du?
Du gillar att träffa kunder i rådgivningsmöten. Du är en lagspelare som brinner för service och är duktig på att bygga relationer. Du ser förändring som en möjlighet och vill vara med i den digitala omställning som SEB gör just nu. Drivkraft och ett gott affärsmannaskap är viktiga egenskaper i den här rollen. Relevant produkt- och tjänstekunskap samt erfarenhet av kreditarbete är centralt då vi har god fart i vår affär. Rollen kräver en SwedSec-licens för Rådgivare (inklusive certifiering försäkringsförmedling och bolånelicens).

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB www.sebgroup.com/career

På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att kunna bygga starka och bra team och för att vårt företag ska vara hållbart för framtiden. Vi strävar efter att ha en inkluderande och värderingsdriven kultur där vi alla känner oss uppskattade, respekterade och involverade oavsett bakgrund, erfarenhet, tro, kön, ålder eller varifrån vi kommer.

Bra personer känner ofta bra personer – dela gärna annonsen om du har en vän som skulle älska det här jobbet

Välkommen med din ansökan
Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med på SEB. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan idag, men senaste datum för ansökan är den 7 Juni. Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta Urban Harju, Kontorschef, på telefon 070 6185337 eller mail urban.harju@seb.se

 

Dela på:

Län:

  • Blekinge

Sista ansökningsdag:

2019-06-07

Arbetsplats/placeringsort:

Karlshamn/Ronneby

Företagets hemsida:

http://www.sebgroup.com

Adress:

Stjärntorget 4 10640 Stockholm