SEB Business Support

Agile Coach SEB i Stockholm

Vill du jobba med förändring och moderna tekniker i framkant söker vi dig som som Agile Coach till SEB i Stockholm.
Om du också älskar att driva utveckling genom ett agilt arbetsätt och att skapa värde för både kollegor och slutanvändare kommer du göra skillnad som Agile Coach hos oss. Här kommer du möjliggöra en snabbare leverans inom ett högt prioriterat område för SEB där du tillsammans med utvecklingsteam och verksamhet i linje med tribe-tänk ständigt förfinar både vårt arbetssätt och digitala kundupplevelser.

Om jobbet
I rollen som Agile Coach blir du en viktig spelare inom ett område som präglas av innovation, engagemang och ett verkligt kundvärde. Den här möjligheten är för dig som vill göra skillnad och bidra både till affären och människors vardag.

Du kommer bland annat:

  • Agera scrum master för två utvecklingsteam i teknisk framkant för privat- och företagskunder
  • Ansvara att det agila arbetsättet får rätt förutsättningar och efterlevs inom teamen
  • Möjliggöra snabbare releaser mot Continious Delivery
  • Skapa en mer förutsägbar leverans från utveckling
  • Implementera och förfina det agila arbetssättet i team och på sikt större områden

Då banken är ständigt innovativ och i transformation kommer du också få vara med vid olika workshops och communitys för kompetensväxling. Du jobbar i korsfunktionella utvecklingsteam med produktägare, utvecklare, testare, devops-kompetens och UX. Du jobbar nära affärsorganisationen likt Tribe-tänken som SEB satsar på! Här är du en del av IT Solutions Delivery (ISD) och digitala kanaler som jobbar mot bankens alla affärsområden. Du sitter i det prisbelönta nya kontoret i Arenastaden, Solna.

Vem är du?
För att lyckas i din roll hos oss behöver du gilla att driva förändring och sätta riktning i team. Du behöver också vara en god och trygg kommunikatör då du jobbar med många interna kontaktytor där relationer och rätt kommunikation är avgörande för att skapa förståelse och rätt förutsättningar för innovation.

Vi ser att du har tidigare erfarenhet av Scrum Master i en modern utvecklingsmiljö. Det är en stor fördel om har en bakgrund som utvecklare för att snabbare förstå leveransen och möjliga lösningar / utmaningar i de tekniska förutsättningarna. Här jobbar vi med modern webbutveckling inom Java och .Net, teamen jobbar med microtjänster och containertechnologier, så det är en fördel om du har insikt kring detta och arkitekturella koncept. Språkkunskaper i svenska och engelska i både tal som skrift är ett krav.

Om du vill vara med att driva får förändring framåt är du varmt välkommen till oss!

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB på www.sebgroup.com/career

På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att kunna bygga starka och bra team och för att vårt företag ska vara hållbart för framtiden. Vi strävar efter att ha en inkluderande och värderingsdriven kultur där vi alla känner oss uppskattade, respekterade och involverade oavsett bakgrund, erfarenhet, tro, kön, ålder eller varifrån vi kommer.

Bra personer känner ofta bra personer – dela gärna annonsen om du har en vän som skulle älska det här jobbet.

Välkommen med din ansökan
Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med på SEB. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan idag, men senaste datum för ansökan är den 31 maj 2019. Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta Inhouse Recruitment Specialist, Alexander Eliasson, 070 462 23 55 eller Sandra Leindahl, 070 639 10 83 eller via mail alexander.eliasson@seb.se eller sandra.leindahl@seb.se

Dela på:

Län:

  • Stockholm

Sista ansökningsdag:

2019-05-31

Arbetsplats/placeringsort:

Stockholm

Företagets hemsida:

http://www.seb.se

Adress:

Stjärntorget 4 10640 Stockholm