SEB Corporate & Private Customers

Private Banker Södermanland

Vill du hjälpa våra kunder till en bättre privatekonomi, placera företags överskott och fokusera på att skapa långsiktiga och givande kundrelationer? Nu söker vi en rådgivare inom Private Banking Core till Nyköping/Trosa/Södertälje med omnejd.

Om jobbet
Välkommen till bankens kanske roligaste jobb! I rollen som Private Banker är du en partner som är med och bidrar till att våra kunder når sina långsiktiga mål och ambitioner genom att aktivt lyssna, identifiera och agera på insikter. Du strävar alltid efter att ge en service utöver det vanliga - en service i världsklass. Du har ett strategiskt såväl som operativt ansvar för dina kunder samt att prospektera, bygga och utveckla din egen kundportfölj. Vår ambition är att växa och att hitta nya affärsmöjligheter för hela Södermanland, så möten med nya kunder är en viktig del i din roll. Placeringsorten är Nyköping alternativt Södertälje, som ingår i Private Banking Region Öst som totalt består av 12 rådgivare, 4 service cordinatorer och 2 chefer.

Vem är du?
För att lyckas i din roll hos oss behöver du vara en lagspelare som är positiv, lösningsorienterad och har en stark egen drivkraft att utveckla affären. Du är flexibel och förstår att ständig förändring är en del av arbetet där vi alla strävar efter att dagligen utveckla vårt arbetssätt och våra tjänster. Du välkomnar och tar dig an den digitala utvecklingen och förstår vikten av att bygga nära och långsiktiga relationer med våra kunder. Du är kundens ekonomiska coach och förstår vad som skapar värde för kunden nu och i framtiden. Tjänsten innebär att du kommer arbeta med investeringsrådgivning vilket innebär att SwedSec-licens är ett krav. Du har flera års erfarenhet av private banking verksamhet och har ett stort befintligt kontaktnät.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB www.sebgroup.com/career

På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att kunna bygga starka och bra team och för att vårt företag ska vara hållbart för framtiden. Vi strävar efter att ha en inkluderande och värderingsdriven kultur där vi alla känner oss uppskattade, respekterade och involverade oavsett bakgrund, erfarenhet, tro, kön, ålder eller varifrån vi kommer.

Bra personer känner ofta bra personer – dela gärna annonsen om du har en vän som skulle älska det här jobbet

Välkommen med din ansökan
Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med i denna roll. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan idag, men senaste datum för ansökan är den 3 juni 2019. Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta Regionchef Ida Larsson på 070-739 48 76 eller ida.larsson@seb.se.

Dela på:

Län:

  • Södermanland

Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Sista ansökningsdag:

2019-06-03

Arbetsplats/placeringsort:

Nyköping/Trosa/Södermaland

Företagets hemsida:

http://www.sebgroup.com

Adress:

Stjärntorget 4 10640 Stockholm