SEB Investment Management

Erfaren Java-utvecklare till SEB i Stockholm

Vill du arbeta med ny teknik, webbapplikationer och integrationslösningar? Vi söker en java-utvecklare till SEB Kort i Stockholm.

Här blir du en del av ett gäng med positiva och engagerade kollegor där vi utbyter innovativa idéer och utvecklas tillsammans. Tillsammans har vi bred och djup kompetens och ser fram emot att kunna förstärka vårt team ytterligare.


Om jobbet
SEB Kort är Nordens ledande kortföretag och arbetar med en rad kända varumärken som Eurocard och Diners Club samt ett 40-tal olika samarbetspartners. SEB Kort har verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland genom filialer med 660 medarbetare varav 150 inom IT-verksamheten.

Vi erbjuder dig:

  • Ny- och vidareutveckling i några av SEB:s viktigaste internetsystem som kräver hög säkerhet, prestanda och tillgänglighet
  • Stort fokus på integrationer och öppna API:er mot interna och externa partners
  • Möjlighet att påverka vår framtida arkitektur och design
  • Erfarna kollegor som gärna delar med sig av sina kunskaper till andra
  • En arbetsplats där vi är måna om balans mellan arbete och privatliv

Ditt team och arbetsplats:
Kulturen präglas av öppenhet, engagemang och glädje. Du kommer att tillhöra team Frontline som har ansvaret för SEB Korts Internetlösningar. Grupperingen på 20 personer består av två utvecklingsteam som sitter tillsammans med teamledare, arkitekter, kravanalytiker, utvecklare och testledare. Utöver dessa team finns också ett Tech-team som har fokus på teknik, plattformsfrågor, configuration management och automatisering av tester samt har till uppgift att stötta de andra teamen.

Det är viktigt för oss att vår personal trivs och mår bra på jobbet. Vi har friskvårdsbidrag och After Work samt andra aktiviteter. Du kommer jobba på Sveriges snyggaste kontor precis vid Mall of Scandinavia i Solna. Här finns ett av världens modernaste företagsgym med ett 30-tal gruppträningspass i veckan.

Vem är du?
Vi vill att du är en erfaren java-utvecklare, gärna med erfarenhet från komplexa miljöer. Tekniskt har du erfarenhet av Java 8 eller senare, JavaScript, Html 4 och 5, Spring Framework, GIT samt OpenShift.

Andra erfarenheter som rimmar väl med rollen är erfarenhet av CSS, Eclipse, IBM Websphere Liberty, JMS/MQ, Maven och Jenkins. Även erfarenhet av utveckling inom Microsoftområdet är ett plus.

För att lyckas i din roll behöver du vara bekväm med att ta egna initiativ i ett tekniskt kompetent team. Du inspireras av att ta ansvar och driva förändringar genom ny teknik. Dessutom tycker du om att samarbeta, kunskapssprida, bidra med nya ideér, är kommunikativ och driven. Du har en god analytisk förmåga där du kan se samband och behov i verksamheten och har ett stort intresse för verktyg, arkitektur och design.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB www.sebgroup.com/career

På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att kunna bygga starka och bra team och för att vårt företag ska vara hållbart för framtiden. Vi strävar efter att ha en inkluderande och värderingsdriven kultur där vi alla känner oss uppskattade, respekterade och involverade oavsett bakgrund, erfarenhet, tro, kön, ålder eller varifrån vi kommer.

Bra personer känner ofta bra personer – dela gärna annonsen om du har en vän som skulle älska det här jobbet

Välkommen med din ansökan!
I den här rekryteringen samarbetar vi med ADA Digital.

Dela på:

Län:

  • Stockholm

Sista ansökningsdag:

2019-05-22

Arbetsplats/placeringsort:

Stockholm

Företagets hemsida:

http://www.sebgroup.com

Adress:

Stjärntorget 4 10640 Stockholm