SEB Business Support

Passionerad Scrum Master till SEB i Stockholm

Vill du jobba som Scrum Master i ett team som präglas av öppenhet och nyfikenhet hos Sveriges största IT-arbetsgivare?

Hos SEB i Stockholm kommer du får vara med på en resa där vi går från att vara en bank med IT tjänster till att vara ett IT- bolag med banktjänster – häftigt va?!
Du kommer att jobba inom ett område som just nu är prioriterat och som det tas många spännande initiativ inom. Du kommer får ett stort handlingsutrymme att driva det agila arbetet inom avdelningen, men även vara med och koordinera förbättringar som sträcker sig över flera team. Vi vill jobba ”agile all in”, så att som Scrum Master blir du viktig i vårt fortsatta agila arbete där vi också är mitt uppe i etablering av tribes som en del av att skala upp det agila arbetssättet.

Om jobbet
Du kommer att tillhöra avdelningen Custody och teamet Portfolio Management Private and Foundations inom ISD-Business Support. Teamet jobbar med utveckling av system för värdepapper och portföljhantering för bankens privatkunder och stiftelser. Du kommmer att vara Scum Master för två leveransteam. Teamen jobbar tvärfunktionellt och nära affären. Du kommer framför allt att:

  • Coacha och stötta teamen i agila metoder och principer
  • Facilitera sprintplaneringar, reprospekts och demos
  • Driva förbättringsarbeten inom den agila processen
  • Koordinera arbetet för de två befintliga leveransteamen samt mellan team där det finns beroenden.

Kulturen är öppen, vi hjälps åt, skrattar och driver utvecklingen av vårt område tillsammans. Totalt består teamen av 10 kompetenta utvecklare, en produktägare och en lösningsansvarig. Team Leader och närmaste chef är Per Bodin. Han kommer att vara mån om din utveckling och att du ska trivas.

Vem är du?
För att komma till din rätt hos oss är du genuint intresserad av att vilja stötta och coacha andra. Du har erfarenhet av agil mjukvaruutveckling och har jobbat som Scrum Master i några år i och vill fortsätta med detta. Det är viktigt att du är en god kommunikatör då du kommer att jobba med många kontaktytor och driva det agila arbetet. Du behärskar svenska och engelska väl.
Utöver detta kommer erfarenhet av Jira och Conflunece väl till pass. Intresse och/eller erfarenhet av bankfinas inom kapitalförvaltningsområdet är en fördel.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB www.sebgroup.com/career

På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att kunna bygga starka och bra team och för att vårt företag ska vara hållbart för framtiden. Vi strävar efter att ha en inkluderande och värderingsdriven kultur där vi alla känner oss uppskattade, respekterade och involverade oavsett bakgrund, erfarenhet, tro, kön, ålder eller varifrån vi kommer.

Bra personer känner ofta bra personer – dela gärna annonsen om du har en vän som skulle älska det här jobbet

Välkommen med din ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med ADA Digital.

Dela på:

Län:

  • Stockholm

Sista ansökningsdag:

2019-05-11

Arbetsplats/placeringsort:

Stockholm

Företagets hemsida:

http://www.seb.se

Adress:

Rissneleden 110 10640 Stockholm