SEB Business Support

Agile Team Coach

Vill du jobba med förändring och moderna tekniker i framkant. Vi söker nu en Agile Team Coach till SEB i Stockholm. Om du älskar att driva utveckling genom ett agilt arbetsätt och att skapa värde för både kollegor och slutanvändare kommer du att göra skillnad som Agile Team Coach. Här kommer du möjliggöra en snabbare leverans inom ett högt prioriterat område för SEB där du tillsammans med utvecklingsteam och verksamhet ständigt förfinar både vårt arbetssätt och ger våra kunder nya digitala kundupplevelser.

Om jobbet
I rollen som Agile Team Coach blir du en viktig spelare inom ett område som präglas av innovation, engagemang och ett verkligt kundvärde. Den här möjligheten är för dig som vill göra skillnad och bidra både till affären och människors vardag.

Du kommer bland annat:

 • Leda teamen i det dagliga arbetet tillsammans med produktägaren och tech leads
 • Arbeta med teamets roadmap och tekniska vision i samarbete med övriga funktioner
 • Ansvara att det agila arbetssättet får rätt förutsättningar
 • Coacha teamet i den agila processen
 • Möjliggöra snabbare releaser mot Continuous Delivery
 • Uppmuntra och driva automatisering
 • Hjälpa teamet att bryta ner uppgifter för att möjliggöra små, snabba leveranser
 • Säkra att leveranserna är i linje med våra kunders behov
 • Agera scrum master för flera av våra utvecklingsteam
 • Stötta teamchefen i både operativa och taktiska såväl som strategiska frågor

Vi jobbar i korsfunktionella team med produktägare, utvecklare, testare, devops-kompetens och UX. Du jobbar nära affärsorganisationen, likt Tribe-tänket, som är något som SEB satsar på! Här är du en del av IT Solutions Delivery (ISD) och digitala kanaler som jobbar mot bankens alla affärsområden. Du sitter i det prisbelönta nya kontoret i Arenastaden, Solna.

Din profil
För att lyckas i din roll hos oss behöver du gilla att driva förändring och sätta riktning i team. Du behöver också vara en god och trygg kommunikatör då du jobbar med många interna kontaktytor där relationer och rätt kommunikation är avgörande för att skapa förståelse och rätt förutsättningar för innovation. Du behöver vara analytisk och coachande för att hjälpa teamet framåt.

Vi ser att du har god förståelse för affären, värdeströmmar och det tekniska arbetet, gärna genom tidigare erfarenhet som Scrum Master eller liknande i en modern utvecklingsmiljö. Det är en stor fördel om du har en teknisk förståelse för leveransen och möjliga lösningar/utmaningar i de tekniska förutsättningarna. Här jobbar vi med modern webbutveckling inom Java och .Net, teamen jobbar med microtjänster och containerteknologier, så det är en fördel om du har insikt kring detta och dess arkitekturella koncept. Språkkunskaper i svenska och engelska i både tal som skrift är ett krav.

Om du vill vara med och driva förändring och vår resa framåt är du varmt välkommen till oss!

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB www.sebgroup.com/career

På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att kunna bygga starka och bra team och för att vårt företag ska vara hållbart för framtiden. Vi strävar efter att ha en inkluderande och värderingsdriven kultur där vi alla känner oss uppskattade, respekterade och involverade oavsett bakgrund, erfarenhet, tro, kön, ålder eller varifrån vi kommer.

Bra personer känner ofta bra personer – dela gärna annonsen om du har en vän som skulle älska det här jobbet

Välkommen med din ansökan
Bifoga ditt CV där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med på SEB. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan idag. Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta Alexander Eliasson, 070 462 23 55 eller Sandra Leindahl, 070 639 10 83 eller via mail alexander.eliasson1@seb.se or sandra.leindahl@seb.se.

Dela på:

Län:

 • Stockholm

Sista ansökningsdag:

2019-05-31

Arbetsplats/placeringsort:

Stockholm

Företagets hemsida:

http://www.seb.se

Adress:

Rissneleden 110 10640 Stockholm