SEB Business Support

Frontendutvecklare till SEB Savings Channels Team

Vill du arbeta i ett härligt team och utveckla användarvänliga tjänster och webblösningar med den senaste tekniken? Tänk dig att göra det på SEB med över 15 000 anställda i 22 länder runt om i världen! Hos oss får du göra din grej i en utmanande miljö där dina åsikter och idéer verkligen räknas och tillsammans flyttar vi världen framåt. Vi letar nu efter en frontendutvecklare med Angular-spets till vårt team i Stockholm.

Din vardag
Tillsammans med ditt team av högt motiverade, kreativa och trevliga kollegor utvecklar och förvaltar du användarvänliga tjänster och webblösningar med den senaste tekniken inom Savings & Investment. Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas!

Vi i teamet har starkt intresse för ny teknik och värnar om varandra. Vår vision är att alltid leverera den bästa tekniska lösningen med kvalitet i fokus. Vår tekniska miljö är senaste Angular, NodeJS, C#, .NET och microservices-arkitektur för det nya vi bygger.

Vem är du?
För att trivas som frontendutvecklare hos oss har du erfarenhet av JavaScript och/eller någon av ramverken, såsom Angular eller React. Du har ett brinnande intresse för utveckling och gillar att lära dig nytt och sätta dig in i nya tekniker, plattformar och verktyg. Även en fördel om du har erfarenhet av C#.NET och/eller NodeJS.

Du är en lagspelare som uppskattar och förstår vikten av teamarbete och att arbeta i ett agilt team. Affärskunskap inom fond- och värdepappersområdet är en merit. För den här rollen ser vi också att du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB på www.sebgroup.com/career

På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att kunna bygga starka och bra team och för att vårt företag ska vara hållbart för framtiden. Vi strävar efter att ha en inkluderande och värderingsdriven kultur där vi alla känner oss uppskattade, respekterade och involverade oavsett bakgrund, erfarenhet, tro, kön, ålder eller varifrån vi kommer.

Bra personer känner ofta bra personer – dela gärna annonsen om du har en vän som skulle älska det här jobbet

Välkommen med din ansökan
Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med på SEB. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan idag, men senaste datum för ansökan är den 30 juni 2019. Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta vår avdelning Inhouse Recruitment, Sandra Leindahl, 070 639 10 83 Alexander Eliasson, 070 462 23 55 eller maila inhouserecruitment@seb.se

Extra sökord: JavaScript, HTML, CSS, React, Angular, jQuery, webbutvecklare, Front End developer

Dela på:

Län:

  • Stockholm

Sista ansökningsdag:

2019-06-30

Arbetsplats/placeringsort:

Stockholm

Företagets hemsida:

http://www.seb.se

Adress:

Rissneleden 110 10640 Stockholm