SEB Business Support

Fullstack utvecklare till SEB i Örebro

Nu söker vi en erfaren fullstack utvecklare med inriktning mot WEB till ISD Trading med placering i Örebro.

Om tjänsten
Du kommer att vara en del av vårt agila team som ansvarar för utveckling och förvaltning av våra system Prime Brokerage och Prime View. Teamet utvecklar parallellt en helt ny mikrotjänstebaserad lösning som på sikt skall ersätta våra befintliga system.
Inom teamet jobbar vi agilt, och för oss är det en självklarhet att kontinuerligt jobba med förbättringsmöjligheter.

ISD Trading Örebro
Vi söker en erfaren utvecklare som är van att arbeta i Microsoftbaserade system och har kunskaper i Angular och C# .NET och SQL. Du är van att arbeta i alla delar av systemet men brinner lite extra för UI. Då vi utvecklar vårt nya system med Mikrotjänster och Rest API’er, ser vi det som en stor fördel om du har erfarenhet av distribuerade system. Du ska även vara van att jobba enligt TDD och med CI/CD.
Du håller dig tekniskt uppdaterad och följer gärna utvecklingen kring de senaste teknikerna i området. Du har ett strukturerat arbetssätt och gillar problemlösning och tekniska utmaningar.
Som person söker vi en driven, socialt kompetent, proaktiv och engagerad utvecklare som har lätt att skapa förtroende och samarbeta med andra samt har en inställning som driver kontinuerliga förbättringar.

Lika viktigt som viljan och nyfikenheten på att lära mer är också strävan efter att dela med sig av sin kunskap och att entusiasmera.

Meriterande är erfarenhet från arbete inom finans- och banksektorn, samt tekniker som NoSQL, Kafka, UX och Docker.

Att arbeta på SEB
Vi på SEB tar aktiv del i utvecklingen av de samhällen där vi finns och det har vi gjort i över 160 år. Som medarbetare hos oss är du en del av ett team med höga ambitioner – vi vill levererera service i världsklass till våra kunder. Genom genuint engagemang, samarbete och enkelhet vill vi göra det möjligt för dem att nå sina mål. Vi vet också att medarbetare som mår bra gör ett bättre jobb. Därför erbjuder vi goda möjligheter att utvecklas, liksom många förmåner inom hälsa och friskvård. Du kan också engagera dig i samhället genom några av de organisationer vi samarbetar med.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB www.sebgroup.com/career

På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att kunna bygga starka och bra team och för att vårt företag ska vara hållbart för framtiden. Vi strävar efter att ha en inkluderande och värderingsdriven kultur där vi alla känner oss uppskattade, respekterade och involverade oavsett bakgrund, erfarenhet, tro, kön, ålder eller varifrån vi kommer.

Bra personer känner ofta bra personer – dela gärna annonsen om du har en vän som skulle älska det här jobbet

Välkommen med din ansökan
Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med på SEB. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan idag, men senaste datum för ansökan är den 10 maj 2019. Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta Katarina Skagerlund, Head of ISD Trading Örebro, på telefon 070-760 50 63.

Dela på:

Län:

  • Örebro

Sista ansökningsdag:

2019-05-10

Arbetsplats/placeringsort:

Örebro

Företagets hemsida:

http://www.seb.se

Adress:

Rissneleden 110 10640 Stockholm