SEB Corporate & Private Customers

Jurist till SEB:s kortverksamhet i Solna

Vill du arbeta med juridisk rådgivning i en utvecklande miljö? Då är du rätt person för oss!
Nu söker vi en jurist till SEB Kort Bank AB (SEB Kort), med placering i Solna

Om tjänsten
Juristavdelningen har en affärsstödjande funktion och lämnar allmän juridisk rådgivning till SEB Korts verksamhet i Sverige samt till våra filialer i Danmark, Norge och Finland. Avdelningen består av sju jurister. Du kommer att arbeta med kort- och kreditrelaterade frågor vilket inkluderar krediträtt, konsument- och marknadsföringsrätt, avtalsrätt och regelverk såsom PSD2, GDPR och IDD. En stor del av arbetet innebär förhandling och upprättande av avtal, såsom kundavtal, samarbetsavtal och avtal om utläggning av verksamhet.

Vem söker vi?
För att lyckas i din roll hos oss behöver du vara strukturerad och drivande. Du tycker om att samarbeta och kan bygga goda relationer på olika nivåer inom vår affärsverksamhet och mellan supportfunktionerna. Du levererar hög juridisk kvalitet, är proaktiv, har integritet och är van vid ett högt tempo samt kan arbeta självständigt. Du behöver ha en svensk juristexamen och minst fem års arbetslivserfarenhet från bank, advokatbyrå eller liknande. Du har stor erfarenhet av avtalsförhandlingar och är van vid att upprätta avtal. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet av kortverksamhet och/eller regelverk som PSD2, GDPR och IDD.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB www.sebgroup.com/career

På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att kunna bygga starka och bra team och för att vårt företag ska vara hållbart för framtiden. Vi strävar efter att ha en inkluderande och värderingsdriven kultur där vi alla känner oss uppskattade, respekterade och involverade oavsett bakgrund, erfarenhet, tro, kön, ålder eller varifrån vi kommer.

Bra personer känner ofta bra personer – dela gärna annonsen om du har en vän som skulle älska det här jobbet!

Välkommen med din ansökan
Bifoga CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med på SEB. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan idag, men senaste datum för ansökan är den 3 maj 2019. Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta Madeleine Eckerberg, chef för juristavdelningen på SEB Kort, på telefon 070-763 63 92.

Dela på:

Län:

  • Stockholm

Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Sista ansökningsdag:

2019-05-03

Arbetsplats/placeringsort:

Solna

Företagets hemsida:

http://www.sebgroup.com

Adress: