SEB Corporate & Private Customers

Service manager till SEB i Västerås

Brinner du för service och vill vara vårt ansikte utåt? Nu söker vi en service manager till vårt kontor i Västerås som vill möta våra kunder på deras villkor.

Om jobbet
Som service manager har du en viktig roll eftersom du möter kontorets alla kunder. Vi vill finnas där för våra kunder i livets alla skeden och arbetet är därför väldigt varierande.

I din roll kommer du framförallt att hjälpa de kunder som väljer att kontakta oss, oftast tillsammans med kunden i hans eller hennes egen internetbank eller app. Det handlar om att lösa olika ärenden, guida och utbilda i våra olika digitala tjänster, men också att vid behov slussa kunden vidare till annan kompetens inom banken eller boka rådgivningsmöten kring delar av kundens ekonomi. Allt med målsättningen att ge service utöver det vanliga.

Vem är du?
Du brinner för service, är social och gillar att träffa kunder både spontant och i bokade möten. Du är engagerad, effektiv och kan prioritera när det behövs. Det är viktigt att du har ett stort intresse för ekonomi och är nyfiken på vad som händer i vår bransch. Frågorna som du som Service Manager möter är väldigt varierande och det är viktigt att du är kreativ och vågar testa nya lösningar. Du ser förändring som en möjlighet och vill vara med i den digitala omställning som SEB gör just nu. Tjänsten innebär också att du kommer arbeta med investeringsrådgivning/digital rådgivning samt bostadskrediter.
Rollen kräver Swedsec- och bolånelicens och det är meriterande om du redan har dessa. Vi erbjuder utbildning för dig som inte har licens om du är den vi söker.

Läs mer om hur det är att arbeta hos oss på sebgroup.com/career

På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att kunna bygga starka och bra team och för att vårt företag ska vara hållbart för framtiden. Vi strävar efter att ha en inkluderande och värderingsdriven kultur där vi alla känner oss uppskattade, respekterade och involverade oavsett bakgrund, erfarenhet, tro, kön, ålder eller varifrån vi kommer.

Bra personer känner ofta bra personer – dela gärna annonsen om du har en vän som skulle älska det här jobbet.

Välkommen med din ansökan
Du är varmt välkommen med din ansökan. Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan idag, men senaste datum för ansökan är den 24 april. Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta mig, Luigi Di Giovanni, privatmarknadschef i Västerås, på telefon 0706-550 396 eller e-post luigi.di-giovanni@seb.se.

Dela på:

Län:

  • Västmanland

Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Sista ansökningsdag:

2019-04-24

Arbetsplats/placeringsort:

Västerås

Företagets hemsida:

http://www.sebgroup.com

Adress: