SEB Corporate & Private Customers

SEB söker Kontorschef till Karlshamn och Ronneby

Vill du arbeta med att leda och inspirera samt bidra till fortsatt tillväxt? Nu söker vi kontorschef till våra kontor i Karlshamn och Ronneby.

Om jobbet
Som kontorschef ansvarar du för att utveckla medarbetare, kundrelationer och affären så vi fortsätter att växa och leverera service i världsklass till våra kunder. Du är bankens ansikte utåt på den lokala marknaden och du arbetar aktivt med att stärka SEBs varumärke för att långsiktigt öka bankens resultat-och marknadsandel. Du är en god ambassadör för alla våra mötesplatser och du säkerställer att våra kunder får tillgång till SEBs hela erbjudande. Du kommer att ansvara för vårt kontor i Karlshamn samt vårt rådgivningskontor i Ronneby med totalt 7 medarbetare. Du ingår i regionens ledningsgrupp där du får förmånen att ta ansvar för frågor i ett större sammanhang.

Vem är du?
För att lyckas i din roll tror vi att du har passion för människor och affärer. Du har ett coachande förhållningssätt och du tycker om att leda, inspirera och utveckla människor. Genom involvering och engagemang skapar du genomförandekraft, nya affärsmöjligheter och stolthet. Du är en god kommunikatör och duktig på att förklara och översätta bankens vision, affärsplan, och strategier och hur dessa kan göras levande i den egna vardagen. Vi ser gärna att du har erfarenhet att driva förändringsarbete samt stor kompetens inom företags- och privataffären. Du är resultatorienterad och bygger långsiktiga relationer. Rollen ställer krav på SwedSec-licens och om du inte har den behöver du göra utbildningen och ta licensen.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB www.sebgroup.com/career

På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att kunna bygga starka och bra team och för att vårt företag ska vara hållbart för framtiden. Vi strävar efter att ha en inkluderande och värderingsdriven kultur där vi alla känner oss uppskattade, respekterade och involverade oavsett bakgrund, erfarenhet, tro, kön, ålder eller varifrån vi kommer.

Bra personer känner ofta bra personer – dela gärna annonsen om du har en vän som skulle älska det här jobbet

Välkommen med din ansökan
Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med på SEB. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan idag, men senaste datum för ansökan är den 24 april 2019. Om du har frågor kontakta Martina Rejler, HR Talent Partner på mail martina.rejler@seb.se.

Dela på:

Län:

  • Blekinge

Sista ansökningsdag:

2019-04-24

Arbetsplats/placeringsort:

Karlshamn

Företagets hemsida:

http://www.sebgroup.com

Adress: