SEB Business Support

DBA med utvecklarprofil till SEB

Brinner du för databasutveckling i stordatormiljö? Teamet DB Solutions på SEB arbetar med datamodellering, logisk och fysisk databasdesign, samt SQL-relaterat utvecklingsstöd. Nu söker vi en senior utvecklings-DBA med fokus på DB2 och mainframe.

Om jobbet
Teamet arbetar framförallt med att designa, utveckla och förvalta databaser i stordatormiljö. Vi är en central funktion som samarbetar med alla förvaltningar som har lösningar i DB2. Hos oss kommer du även arbeta med att införa ny teknik och nya verktyg för att vidareutveckla och automatisera våra system. Du kommer att hantera prestandafrågor där kunskap om SQL och underliggande teknik krävs. Du blir en viktig del av vårt team som består av 8 engagerade medarbetare.

Vem är du?
För att lyckas i din roll hos oss behöver du vara drivande, strukturerad och ha ett intresse för teknik. Du tycker om att samarbeta och delar gärna med dig av din kunskap och dina erfarenheter. Vi värdesätter nyfikenhet och pålitlighet samt intresse av att arbeta med både ny och etablerad teknik. Vi söker dig som har mycket goda kunskaper om DB2 och SQL, samt erfarenhet av datamodellering (exempelvis i Erwin). Meriterande är erfarenhet av DL1 samt erfarenhet av system med höga krav på prestanda och säkerhet. Du bör även ha erfarenhet av agilt arbete.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB www.sebgroup.com/career

På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att kunna bygga starka och bra team och för att vårt företag ska vara hållbart för framtiden. Vi strävar efter att ha en inkluderande och värderingsdriven kultur där vi alla känner oss uppskattade, respekterade och involverade oavsett bakgrund, erfarenhet, tro, kön, ålder eller varifrån vi kommer.

Bra personer känner ofta bra personer – dela gärna annonsen om du har en vän som skulle älska det här jobbet

Välkommen med din ansökan
Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med på SEB. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan idag, men senaste datum för ansökan är den 15 maj 2019. Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta Mattias Hjelmér på telefon 070-739 11 82 eller mail mattias.hjelmer@seb.se.

Dela på:

Län:

  • Stockholm

Sista ansökningsdag:

2019-05-15

Arbetsplats/placeringsort:

Stockholm

Företagets hemsida:

http://www.seb.se

Adress:

Rissneleden 110 10640 Stockholm