SEB Investment Management

Senior utvecklare till SEB Pension & Försäkring i Stockholm

Vi arbetar med utveckling och systemsupport inom produktområdet fondförsäkringar. Vill du hjälpa till att skapa lösningar som möjliggör service i värdsklass?

Om jobbet
Du kommer att arbete i ett tvärfunktionellt team där alla kompetenser som behövs för att ta ett behov till värdeleverans i produktion ingår. Vår metodik baseras på agilaramverk, vilket är något vi kontinuerligt utvecklar och förbättrar i takt med de kunskaper och erfarenheter vi bygger på oss under arbetets gång. Teamets primära ansvar innebär slutanvändarstöd, applikations-förvaltning och vidareutveckling av egna lösningar, inom området som vi benämner som ”Fondhandel”.

Vem är du?
För att lyckas i din roll hos oss behöver du vara analytisk, strukturerad och gilla problemlösning. Viljan att skaffa dig kunskap om allt ifrån helhet till detaljer i fondhandels flöden och omkringliggande logik, är centralt för att lyckas i denna roll. Du gillar att arbeta proaktivt med att förenkla och förbättra. Du trivs med att arbeta i team, ha tät kontakt samt erbjuda service till olika intressenter av våra affärsprocesser. Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning inom IT. Du har erfarenhet av utveckling i Mainframe/zOS, flerårig erfarenhet av Cobol-programmering. Utöver det ser vi gärna att du har erfarenhet av DB2 och IMS. Du uttrycker dig väl i tal och skrift i svenska och engelska. Har du erfarenhet av Fondförsäkringar & Fondhandel är det mycket meriterande.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB www.sebgroup.com/career

På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att kunna bygga starka och bra team och för att vårt företag ska vara hållbart för framtiden. Vi strävar efter att ha en inkluderande och värderingsdriven kultur där vi alla känner oss uppskattade, respekterade och involverade oavsett bakgrund, erfarenhet, tro, kön, ålder eller varifrån vi kommer.

Bra personer känner ofta bra personer – dela gärna annonsen om du har en vän som skulle älska det här jobbet

Välkommen med din ansökan
Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med på SEB. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan idag, men senaste datum för ansökan är den 21 april 2019. Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta Svante Johansson, Gruppchef Fond IT på telefon 0707391558 eller mail svante.johanson@seb.se

Dela på:

Län:

  • Stockholm

Sista ansökningsdag:

2019-04-21

Arbetsplats/placeringsort:

Stockholm

Företagets hemsida:

http://www.sebgroup.com

Adress: