SEB Business Support

#.NET Fullstack utvecklare till SEB i Västerås

Vill du vara en del av ett agilt team där vi jobbar med SEB:s nya målarkitektur? Vi letar nu efter flera #.NET Fullstack utvecklare till våra team i Västerås.

Om jobbet
ISD Customers & Insights ansvarar för den övergripande IT-leveransen av SEB:s digitala kanaler, ett komplext och föränderligt område som täcker internetbanken, mobilappar, webbplatser, CRM och fakturering. Customers & Insights består av flera olika avdelningar med totalt 300 personer, som alla arbetar med bankens digitala tjänster.

As a Service är en avdelning som ansvarar för att bygga SEB:s gemensamma komponenter för vår nya målarkitektur. Hos oss får du vara med på en spännande resa med att utforma morgondagens bankövergripande auktoriseringslösningar.

Onboarding är området där du får möjlighet att jobba med och föra fram SEB:s plattformar inom digitalisering för våra kunder.

Du kommer att vara en del av ett agilt team, där fokus är att möjliggöra snabbare leveranser till våra kunder och att utveckla våra framtida digitala lösningar.

Vem är du?
Idag jobbar vi med .Net core, Javascript, CSS/LESS, Angular, Oracle DB, SQL Server, GraphQL, Node.JS, GIT, CI, CD, MQ, NHibernat, Docker och Elastic.

Alla i teamet delar intresset för ny teknik och har ett starkt intresse för vår verksamhet som en del av bankaffären. Vår vision är att alltid leverera den bästa tekniska lösningen med kvalitet i fokus. Du behöver inte kunna allt från början och hos oss kommer du alltid att få möjlighet att lära dig nytt.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB www.sebgroup.com/career

På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att kunna bygga starka och bra team och för att vårt företag ska vara hållbart för framtiden. Vi strävar efter att ha en inkluderande och värderingsdriven kultur där vi alla känner oss uppskattade, respekterade och involverade oavsett bakgrund, erfarenhet, tro, kön, ålder eller varifrån vi kommer.

Bra personer känner ofta bra personer – dela gärna annonsen om du har en vän som skulle älska det här jobbet

Välkommen med din ansökan
Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med på SEB. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan idag, men senaste datum för ansökan är 31 mars 2019. Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta Eva Andersson, team manager As a Service & Onboarding Västerås, på telefon 070-563 03 41 eller via mail eva.q.andersson@seb.se.

Dela på:

Län:

  • Västmanland

Sista ansökningsdag:

2019-03-31

Arbetsplats/placeringsort:

Västerås

Företagets hemsida:

http://www.seb.se

Adress:

Rissneleden 110 10640 Stockholm