SEB Corporate & Private Customers

Företagsrådgivare till SEB i Uppsala

Jag heter Johan Pettersson och är Företagsmarknadschef på SEB Uppsala. En av våra Företagsrådgivare går vidare mot nya utmaningar i banken och vi söker nu dig som med stort engagemang och affärsdriv vill vara med och vidareutveckla företagsmarknaden i Uppsala.

Om jobbet
I rollen som Företagsrådgivare är du med och stöttar våra kunder i alla deras faser för att skapa ett långsiktigt, hållbart och lönsamt partnerskap. Du är en viktig del för att såväl SEB och kunden skall nå sina långsiktiga mål och ambitioner. Du som Företagsrådgivare ansvarar för att utveckla och vårda affärsrelationen för såväl nya och befintliga företagskunder inom segmentet mellan/stor bankaffär. Du drivs och motiveras av att träffa kunder och att göra affärer och du tror starkt på lagarbete för att leverera den bästa kundupplevelsen.

Vem är du?
Vi söker dig som motiveras av att med hög aktivitet träffa våra befintliga och blivande kunder. Genom nyfikenhet, engagemang och gott affärsmannaskap ser du till hela kundens affär och bidrar till att SEB blir det självklara valet för företag, ägare och anställda i vår marknad. Du har erfarenhet av att ha arbetat i företagsaffären, har god kunskap om kreditgivning till företagskunder, är väl förtrogen med vår arbetsmetodik och du ser till att saker blir gjorda effektivt med ordning och reda. Vi ser att du har kunskap och vana att arbeta med fastigheter och är en van användare av Datscha eller motsvarande. Det är även mycket meriterande om du har kunskap eller vana av Skog & lantbruksaffären. Tjänsten innebär att du kommer arbeta med investeringsrådgivning vilket innebär att du har Swedsec licens.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB www.sebgroup.com/career

På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att kunna bygga starka och bra team och för att vårt företag ska vara hållbart för framtiden. Vi strävar efter att ha en inkluderande och värderingsdriven kultur där vi alla känner oss uppskattade, respekterade och involverade oavsett bakgrund, erfarenhet, tro, kön, ålder eller varifrån vi kommer.

Bra personer känner ofta bra personer – dela gärna annonsen om du har en vän som skulle älska det här jobbet.

Välkommen med din ansökan
Du är varmt välkommen med din ansökan. Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med i rollen och på SEB. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan idag, men senaste datum för ansökan är 2019-03-25. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Johan Pettersson på telefon 070-7391150 eller johan.x.pettersson@seb.se.

Dela på:

Län:

  • Uppsala

Sista ansökningsdag:

2019-03-25

Arbetsplats/placeringsort:

Uppsala

Företagets hemsida:

http://www.sebgroup.com

Adress: