SEB Business Support

Frontendutvecklare till SEB i Västerås

Vill du vara en del av ett agilt team där vi jobbar med SEB:s nya målarkitektur? Vi letar nu efter kreativa frontendutvecklare till våra team i Västerås.

Om jobbet
ISD Customers & Insights ansvarar för den övergripande IT-leveransen av SEB:s digitala kanaler, ett komplex och föränderligt område som täcker internetbank, mobilappar, webbplatser, CRM och fakturering. Customers & Insights består av flera olika avdelningar med totalt 300 personer, som alla arbetar med bankens digitala tjänster.
Det här är en roll där du framförallt arbetar med att utveckla våra digitala tjänster. Du kommer att tillhöra team i Västerås inom ISD Customers & Insights.
Här får du som kreativ frontendutvecklare möjlighet att jobba med och föra fram SEB:s plattformar inom digitalisering för våra kunder. Du kommer vara en del av ett agilt team, där fokus är att möjliggöra snabbare leveranser till våra kunder och att utveckla våra framtida digitala lösningar.

Vem är du?
Idag jobbar vi med Javascript, CSS/LESS, Angular, Node.JS, GIT, CI, CD. Alla i teamet delar intresset för ny teknik och ett starkt intresse för vår verksamhet som bank. Vår vision är att alltid leverera den bästa tekniska lösningen med kvalitet i fokus. Du behöver inte kunna allt från början, hos oss kommer du hela tiden få lära dig nytt.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB www.sebgroup.com/career

På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att kunna bygga starka och bra team och för att vårt företag ska vara hållbart för framtiden. Vi strävar efter att ha en inkluderande och värderingsdriven kultur där vi alla känner oss uppskattade, respekterade och involverade oavsett bakgrund, erfarenhet, tro, kön, ålder eller varifrån vi kommer.

Bra personer känner ofta bra personer – dela gärna annonsen om du har en vän som skulle älska det här jobbet

Välkommen med din ansökan
Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med på SEB. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan idag, men senaste datum för ansökan är den 28 februari 2018. Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta Eva Andersson, team manager Onboarding Västerås, på telefon 070-563 03 41 eller via mail eva.q.andersson@seb.se.

Extra sökord: JavaScript, HTML, CSS, React, Angular, jQuery, webbutvecklare, Front End developer

Dela på:
Län:
Västmanland
Sista ansökningsdag:
2019-02-28
Arbetsplats/placeringsort:
Västerås
Företagets hemsida:
http://www.seb.se
Tillbaka till toppen