SEB Corporate & Private Customers

Service manager till SEB i Kungshamn

Vill du arbeta med att bygga och utveckla långsiktiga relationer? Brinner du för att verkligen göra skillnad för kunder? Nu söker vi Service Manager till vårt kontor i Kungshamn.

Om jobbet
Du är som Service manager vårt ansikte utåt och har en av de viktigaste rollerna för våra kunder. Det är ett jobb med dagar som inte är varandra lika. Du kommer framförallt att lyssna och proaktivt ge trygga och hållbara råd med fokus på visa upp enkelheten i våra tjänster. Du kommer att möta våra kunder när de kommer in till oss i löpande ärenden och boka möten för proaktiv rådgivning, allt med målsättningen att ge en service utöver det vanliga, en service i världsklass.

Du kommer bli en del av ett ambitiöst gäng och ett framgångsrikt kontor med engagerade medarbetare. Vi är totalt 10 medarbetare på kontoret och hanterar både privat- och företagsärenden.

Vem är du?
Du brinner för service, är social och gillar att träffa kunder både spontant och i bokade möten. Du är engagerad, effektiv och kan prioritera när det behövs. Det är viktigt att du har ett intresse för ekonomi och är nyfiken på vad som händer i vår bransch. Frågorna som du som Service manager möter, är väldigt varierande och det är viktigt att du motiveras av ständigt lärande och vågar testa nya lösningar.

Du har akademisk utbildning och/eller några års erfarenhet från service- och försäljningsyrken. Det är meriterande om du har relevant produkt- och tjänstekunskap samt erfarenhet av bankarbete sen tidigare. För att arbeta som Service manager med rådgivning måste du dessutom ha en särkskild licens. Därför erbjuds du en licensieringsutbildning under den första tiden av din provanställning.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB www.sebgroup.com/career

På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att kunna bygga starka och bra team och för att vårt företag ska vara hållbart för framtiden. Vi strävar efter att ha en inkluderande och värderingsdriven kultur där vi alla känner oss uppskattade, respekterade och involverade oavsett bakgrund, erfarenhet, tro, kön, ålder eller varifrån vi kommer.

Bra personer känner ofta bra personer – dela gärna annonsen om du har en vän som skulle älska det här jobbet

Välkommen med din ansökan
Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med på SEB. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan idag, men senaste datum för ansökan är den 28 oktober. Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta namn, Kajsa Ahlsten, på telefon +46-523-781029 eller mail kajsa.ahlsten@seb.se.

#LI-POST

Dela på:
Län:
Västra Götaland
Sista ansökningsdag:
2018-10-28
Arbetsplats/placeringsort:
Kungshamn
Företagets hemsida:
http://www.sebgroup.com
Tillbaka till toppen