SEB Group Staff & Control Functions

Omvärldsanalytiker till SEB i Stockholm

Vill du arbeta med de viktigaste trenderna inom kundbeteende, teknikutveckling och produktinnovation?

Jag söker nu en omvärldsanalytiker som ska bidra med vassa insikter och genomtänkta analyser om morgondagens marknad. Mitt namn är Sara Öhrvall och jag sitter i ledningsgruppen för SEB med ansvar för digital transformation, kundupplevelse och kommunikation.

Om jobbet
Du kommer att göra research och ansvara för kontinuerlig omvärldsbevakning av relevanta trender. Du sammanställer och kommunicerar omvärlds- och konkurrentrapporter till hela organisationen. Vi vill att du även initierar strategiska frågeställningar från ett omvärldsperspektiv och ta fram beslutsunderlag vid behov. I ditt jobb ingår också att delta i kreativa utvecklingsmöten med expertis inom omvärldsfrågor.

Vem är du?
Vi söker en entreprenöriell analytiker som har god koll på omvärlden med ett brinnande intresse för kundbeteenden, ny teknik och affärsmöjligheter. Vi vill att du har god analytisk förmåga och en kreativ höjd som gör att du kan se mönster och tendenser som är bortom det som alla redan talar om. För att trivas i din roll bör du vara en god presentatör, då en stor del av arbetet handlar om att förmedla dina insikter. Vi vill att du är van att jobba självständigt och på eget initiativ vid behov. Du är nyfiken och kommunikativ. Du är en lagspelare och har lätt för att samarbeta.

Vi vill att du har en meriterande akademisk bakgrund och något års arbetslivserfarenhet. Du har tidigare arbetat med att sammanställa rapporter av olika slag och du har erfarenhet av att hantera stora datamängder och att identifiera trender från kvantitativ såväl som kvalitativ information. Vi söker dig som har goda språkfärdigheter och uttrycker dig väl i tal och skrift.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB www.sebgroup.com/career

På SEB är vi   övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att kunna bygga   starka och bra team och för att vårt företag ska vara hållbart för framtiden.   Vi strävar efter att ha en inkluderande och värderingsdriven kultur där vi   alla känner oss uppskattade, respekterade och involverade oavsett bakgrund,   erfarenhet, tro, kön, ålder eller varifrån vi kommer.

Bra personer   känner ofta bra personer – dela gärna annonsen om du har en vän som skulle   älska det här jobbet

Välkommen med din ansökan
Bifoga ditt CV och ett personligt brev. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan idag, men senaste datum för ansökan är den 24 oktober 2018.

#LI-POST

Dela på:
Län:
Stockholm
Sista ansökningsdag:
2018-10-24
Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm
Företagets hemsida:
http://www.sebgroup.com
Tillbaka till toppen