SEB Business Support

Erfaren .NET utvecklare till SEB i Stockholm

Är du en kommunikativ .NET utvecklare som inspireras av att få jobba med kollegor som uppskattar programmering lika mycket som du?

Om jobbet
På SEB i Stockholm har vi tjänsten för dig som vill fortsätta fördjupa dig i .NET utveckling och jobba i en utåtriktad roll och i nära samarbete med verksamheten.

Här erbjuds du:
• Utveckling och förvaltning av ett flertal av SEB:s system inom värdepapper och portföljhantering gentemot bankens privatkunder
• Arbeta i en av nordens ledande finansiella koncerner
• En spännande utvecklingsresa där SEB går från att vara en bank med IT-tjänster till att vara ett IT-bolag med banktjänster
• Ett Tvärfunktionellt- och affärsnära team med kompetens inom utveckling, scrum, design, arkitektur och verksamhet
• Engagerade kollegor som uppskattar programmering och utveckling och som delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter.

Du kommer att tillhöra avdelningen Savings & Investments som är en del av SEBs IT-organisation. Teamet består av 10 personer med olika erfarenheter och spetskompetenser. Atmosfären präglas av öppenhet och nyfikenhet.

Vem är du?
För att lyckas i rollen behöver du vara en person som trivs med att utvecklas löpande och att dela med dig av kunskap. Rollen innebär mycket kommunikation inom och utanför avdelningen och i och med det önskar vi att du har en god kommunikativ förmåga. Du har mycket god erfarenhet som .NET utvecklare och van att arbeta agilt.

Du har företrädesvis arbetat i en tekniskt komplex miljö tidigare i nära relation till verksamheten. Vi tänker oss att du har jobbat i Visual studio med C#, NET-ramverk, SQL- Server och T-SQL i kombination med något av Angular, WCF eller Entity framework. Jobbar du helst i frontend eller backend? På SEB finns det utrymme för båda önskemålen!
Vi ser gärna att du har ett intresse för bank och finans då du kommer jobba nära verksamheten.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB på www.sebgroup.com/career

På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att kunna bygga starka och bra team och för att vårt företag ska vara hållbart för framtiden. Vi strävar efter att ha en inkluderande och värderingsdriven kultur där vi alla känner oss uppskattade, respekterade och involverade oavsett bakgrund, erfarenhet, tro, kön, ålder eller varifrån vi kommer.

Bra personer känner ofta bra personer – dela gärna annonsen om du har en vän som skulle älska det här jobbet

Välkommen med din ansökan
Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med på SEB. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan idag, men senaste datum för ansökan är 2018-10-31. Om du har några frågor om tjänsten kontakta gärna Madelene Larsson, Rekryterare, TNG IT Digital på telefon 0720- 03 06 75.

#LI-POST

Dela på:
Län:
Stockholm
Sista ansökningsdag:
2018-10-31
Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm
Företagets hemsida:
http://www.seb.se
Tillbaka till toppen