SEB Business Support

Systemspecialist till SEB Stockholm

Är du specialist på Simcorp Dimension? Vi söker nu en systemtekniker med mångårig erfarenhet av Simcorp Dimension som trivs med att jobba i team, utveckla effektiva processer, automatisera flöden och vill ha ett jobb som är roligt och utvecklande!

Om tjänsten
Du kommer att ingå i ett team med affärsnära specialister som tillsammans arbetar för att bygga en plattform för kapitalförvaltning i världsklass. I tjänsten ingår att planera och genomföra nyutveckling, förändringar och förbättringar i befintliga och nya lösningar. Teamet ansvarar för daglig drift och underhåll av den tekniska plattformen samt analys och utveckling. Vi arbetar agilt i ett releasetåg med flera närliggande team och vi har ett tätt samarbete med andra avdelningar inom banken.

Vem söker vi?
Du har mångårig erfarenhet av Simcorp Dimension och erfarenhet av och förståelse för systemförvaltning, support och databaser. Vi tror att du har en akademisk utbildning inom IT med stort intresse för kapitalförvaltning Det är mycket meriterande om du också har erfarenhet av arbete i olika finanssystem, Du uttrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.

Som person är du utåtriktad och trivs med att ha mycket kontakter och ge service. Du trivs också med att arbeta i team och gillar att arbeta i ett högt tempo.

Att arbeta på SEB
Du kommer att arbeta i en spännande bransch som genomgår stora förändringar och på en arbetsplats som präglas av företagsamhet, öppenhet och genuint engagemang. Hos oss får du använda och bygga vidare på din talang, bland annat genom värdefulla utbildnings- och utvecklingsmöjligheter. Vi förstår värdet av ett flexibelt arbetsliv, friskvård och anställda som mår bra. Vidare har vi sedan starten tagit en aktiv del i samhällsutvecklingen och som anställd har du exempelvis möjlighet att bidra genom stiftelsen Mentor Sverige.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB www.sebgroup.com/career

På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att kunna bygga starka och bra team och för att vårt företag ska vara hållbart för framtiden. Vi strävar efter att ha en inkluderande och värderingsdriven kultur där vi alla känner oss uppskattade, respekterade och involverade oavsett bakgrund, erfarenhet, tro, kön, ålder eller varifrån vi kommer.
Bra personer känner ofta bra personer – dela gärna annonsen om du har en vän som skulle älska det här jobbet

Välkommen med din ansökan
Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med på SEB. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan idag, men senaste datum för ansökan är 2018-10-18. Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta Johan Wärnholm, team manager på SEB Portfolio Management Institutions, e-mail: johan.warnholm@seb.se eller telefon: 070-762 10 10.

#LI-POST

Dela på:
Län:
Stockholm
Sista ansökningsdag:
2018-10-18
Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm
Företagets hemsida:
http://www.seb.se
Tillbaka till toppen