SEB Corporate & Private Customers

Service Manager till mobila kontoret SEB på Väg i Stockholm

Vi vill leverera den bästa tänkbara servicen till våra kunder. Brinner du, som vi, för att ge service och är du dessutom sugen på att resa och upptäcka nya städer i Sverige, då har vi jobbet för dig! Vi söker just nu service managers till ett av våra mobila team i Stockholm.

Om jobbet
SEB på Väg är våra mobila rådgivningsenheter, som ena veckan kan befinna sig i Smygehuk för att i nästa vecka vara i Kiruna och som ger kvalificerad rådgivning till våra företags- och privatkunder. I den här tjänsten ligger störst fokus på rådgivning till våra kunder i området kring Stockholm och Mälardalen. I SEB på väg teamet blandar vi traditionellt arbetssätt med helt nya och vi jobbar med den senaste tekniken inom IT och vi hjälper också våra kunder med utbildning i våra digitala verktyg.

Vem är du?
Du är en serviceinriktad person som alltid sätter kunden i fokus. Du är positiv, har en stor social förmåga och ett driv att hitta nya lösningar. Du gillar att prova nya arbetssätt och vi vill gärna att du kommer med egna idéer om hur vi kan fortsätta att utveckla vår verksamhet. Din input kommer att vara viktig för vår förändringsresa och fortsatta utveckling av vårt mobila koncept.
Vi ser gärna att du har en akademisk examen och då rollen innefattar rådgivning till våra kunder, är en Swedsec-licens meriterande. Om du inte har en licens hjälper vi dig att ta den. B-körkort är ett krav för den här rollen.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB www.sebgroup.com/career

På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att kunna bygga starka och bra team och för att vårt företag ska vara hållbart för framtiden. Vi strävar efter att ha en inkluderande och värderingsdriven kultur där vi alla känner oss uppskattade, respekterade och involverade oavsett bakgrund, erfarenhet, tro, kön, ålder eller varifrån vi kommer.

Bra personer känner ofta bra personer – dela gärna annonsen om du har en vän som skulle älska det här jobbet

Välkommen med din ansökan
Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med på SEB. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan idag, men senaste datum för ansökan är den 17-10-2018. Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta Viktor Dovresjö, ansvarig för SEB på Väg, på 0769-498687 eller viktor.dovresjo@seb.se.

#LI-POST

Dela på:
Län:
Stockholm
Sista ansökningsdag:
2018-10-17
Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm
Företagets hemsida:
http://www.sebgroup.com
Tillbaka till toppen