SEB Corporate & Private Customers

SEB söker Företagsrådgivare till kontoren i Nyköping och Trosa

Är du bra på att bygga och utveckla långsiktiga kundrelationer i en framgångsrik företagsmarknad? Vi söker nu två företagsrådgivare med vardera placering i Nyköping samt Trosa. 
 
Om jobbet
Du kommer framförallt att arbeta med att ge råd till våra medelstora och stora företagskunder. Vi förväntar oss också att du arbetar proaktivt för att ta in nya kunder och är en bra ambassadör för banken i det lokala näringslivet.Vi har nyligen slagit ihop kontoren i Nyköping och Trosa och bildat en enhet med två mötesplatser. Vi är nu totalt 16 medarbetare fördelat på båda mötesplatserna, varav 7 på företag, dessutom finns Private Banking samt Pension & Försäkring. 
 
Vem är du?
För att lyckas i din roll hos oss har du förmåga att se kundernas behov, upptäcka affärsmöjligheter och hitta rätt lösningar åt befintliga och nya kunder. Som person är du strukturerad, aktiv och engagerad i ditt arbete och gillar att göra affärer. Eftersom finanssektorn befinner sig i förändring, är ett stort intresse för digitala lösningar och nya mötesplatser viktigt. Vi ser gärna att du har en ekonomisk utbildning och erfarenhet från liknande arbete. Körkort är ett krav eftersom våra kunder finns på många ställen i kommunerna.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB www.sebgroup.com/career

På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att kunna bygga starka och bra team och för att vårt företag ska vara hållbart för framtiden. Vi strävar efter att ha en inkluderande och värderingsdriven kultur där vi alla känner oss uppskattade, respekterade och involverade oavsett bakgrund, erfarenhet, tro, kön, ålder eller varifrån vi kommer.

Bra personer känner ofta bra personer – dela gärna annonsen om du har en vän som skulle älska det här jobbet

Välkommen med din ansökan
Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med på SEB. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan idag, men senaste datum för ansökan är den 27 mars 2019. Om du har fågor om tjänsten kan du kontakta Patrick Bogered, Företagsmarknadschef i Nyköping/Trosa, på tel 070-8641968.

Dela på:

Län:

  • Södermanland

Sista ansökningsdag:

2019-03-27

Arbetsplats/placeringsort:

Trosa Nyköping

Företagets hemsida:

http://www.sebgroup.com

Adress: