SEB Business Support

Utåtriktad .NET utvecklare till SEB i Stockholm

Om jobbet
I rollen som .NET utvecklare kommer du framför allt att jobba med utveckling och förvaltning i .NET. Du erbjuds möjligheten att arbeta med flera av SEB:s system inom värdepapper och portföljhantering för bankens privatkunder. SEB är glada att kunna erbjuda dig en utvecklingsresa där den tekniska miljön nu uppdateras inom flera områden.

Du kommer att tillhöra avdelningen Savings & Investments som är en del av SEBs IT-organisation. Du blir en del av ett tvärfunktionellt team på 10 personer med kompetens inom utveckling, scrum, design, arkitektur och verksamhet. Teamet arbetar i nära samarbete med verksamheten och tillsammans kommer ni att utforska synergier och löpande sträva efter att vara proaktiv i förbättringsarbetet. Öppenhet är ett nyckelord för SEB, vilket präglat teamet i det att man delar med sig av kunskaper och erfarenheter till varandra.

Vem är du?
Vi tänker oss att du har stort engagemang och driv att vilja utvecklas och bidra med dina erfarenheter inom .NET. Då du både kommer att jobba i nära dialog med kollegor från ditt team och kollegor från verksamheten, vill vi att du behärskar både svenska och engelska väl i både tal och skrift. Vi tänker att du trivs i en kommunikativ och utåtriktad roll. Du har en positiv attityd och är mån om ett konstruktivt teamarbete. Meriterande är om du har erfarenhet av agila arbetssätt som t.ex. Scrum.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB på www.sebgroup.com/career

Välkommen med din ansökan
Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med på SEB. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan idag, men senaste datum för ansökan är 18-09-05. Om du har några frågor om tjänsten kontakta gärna Madelene Larsson, Rekryterare, TNG IT Digital på telefon 0720- 03 06 75. 

#LI-POST

Dela på:
Län:
Stockholm
Sista ansökningsdag:
2018-09-05
Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm
Företagets hemsida:
http://www.seb.se
Tillbaka till toppen