SEB Business Support

Information Security Officer till SEB i Solna

Vill du befinna dig i centrum av IT Säkerhet och arbeta med att sätta strategier och riktlinjer som bidrar till säkra IT lösningar till våra kunder? Nu söker vi en senior Information Security Officer med lång erfarenhet av säkerhetsarbete inom IT till enheten Group Security and Cyber Defense inom Business Support i Solna.

Om tjänsten
Du kommer att ingå i ett team på cirka 15 personer som ansvarar för att stötta främst IT organisationen i området IT Säkerhet. Några av ansvarsområdena gruppen har är att hantera säkerhetsincidenter, kravställa och stötta inom området IT Säkerhet och besvara myndighetsförfrågningar. Du jobbar med att tolka säkerhetskraven i instruktioner och guidlines, sätta strategier och arbetssätt samt att förankra dessa i organisationen. Du har ett stort nätverk och jobbar tillsammans med personer i olika nivåer t ex tekniker, arkitekter, utvecklare och chefer.

SEB:s IT-verksamhet har runt 2000 medarbetare och levererar kvalitativa och kostnadseffektiva IT-lösningar till hela SEB.

Vem är du?

För att trivas och lyckas i din roll hos oss är du driven, trivs att arbeta i team och är noggrann. Du har en mycket god kommunikationsförmåga och en vilja av att skapa tillit och förståelse i mötet med andra. Du värdesätter hög kvalité i ditt arbete och kan översätta säkerhetskraven till ett verkligt affärsvärde.

Vi ser att du har stor erfarenheter av att arbeta med IT säkerhet. Det är meriterande om du har någon certifiering inom området exempelvis CISSP. Du har en förmåga att stötta och hjälpa organisationen att förstå och tillämpa säkerhet i IT lösningarna. Du hanterar både engelska och svenska obehindrat i tal och skrift.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB www.sebgroup.com/career

På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att kunna bygga starka och bra team och för att vårt företag ska vara hållbart för framtiden. Vi strävar efter att ha en inkluderande och värderingsdriven kultur där vi alla känner oss uppskattade, respekterade och involverade oavsett bakgrund, erfarenhet, tro, kön, ålder eller varifrån vi kommer.

Bra personer känner ofta bra personer – dela gärna annonsen om du har en vän som skulle älska det här jobbet

Välkommen med din ansökan
Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med på SEB. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan idag, men senaste datum för ansökan är den 20 augusti 2018. Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta Anette Wallgren, Gruppchef IT Security på telefon 070-6393882 eller via mail anette.wallgren@seb.se.

#LI-POST

Dela på:
Län:
Stockholm
Sista ansökningsdag:
2018-08-20
Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm
Företagets hemsida:
http://www.seb.se
Tillbaka till toppen