SEB Business Support

Utvecklare till SEB i Örebro

Nu söker vi en erfaren utvecklare med inriktning mot WEB till ISD Trading med placering i Örebro.

Om tjänsten
Du kommer att vara en del av vårt agila team som ansvarar för utveckling och förvaltning av vårt Collateral Management system. Teamet utvecklar och förvaltar ett system som successivt migreras till en modern mikrotjänsbaserad lösning.

Inom teamet jobbar vi agilt, och för oss är det en självklarhet att kontinuerligt jobba med förbättringsmöjligheter.

Vem söker vi?
För att lyckas i din roll hos oss behöver du vara en driven, socialt kompetent, proaktiv och engagerad utvecklare som har lätt att skapa förtroende och samarbeta med andra. Du är bra på att förstå affärens behov för att kunna implementera rätt lösningar.

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av att arbeta i Microsoftbaserade system samt har kunskaper i Angular, C#, .NET och SQL. Erfarenhet av att arbeta med mikrotjänster och Rest API:er är ett stort plus. Du ska även vara van att jobba enligt TDD och med CI/CD.
Du har teknisk högskole-/universitetsutbildning eller likvärdig erfarenhet.
Meriterande är erfarenhet från arbete inom finans- och banksektorn, samt tekniker som, IBM MQ och Docker.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB www.sebgroup.com/career

På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att kunna bygga starka och bra team och för att vårt företag ska vara hållbart för framtiden. Vi strävar efter att ha en inkluderande och värderingsdriven kultur där vi alla känner oss uppskattade, respekterade och involverade oavsett bakgrund, erfarenhet, tro, kön, ålder eller varifrån vi kommer.

Bra personer känner ofta bra personer – dela gärna annonsen om du har en vän som skulle älska det här jobbet

Välkommen med din ansökan
Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med på SEB. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan idag, men senaste datum för ansökan är den 19 augusti 2018. Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta Katarina Skagerlund, Head of Trading Örebro, på telefon 070-763 50 63.

#LI-POST

Dela på:
Län:
Örebro
Sista ansökningsdag:
2018-08-19
Arbetsplats/placeringsort:
Örebro
Företagets hemsida:
http://www.seb.se
Tillbaka till toppen