SEB Business Support

Business Analyst till SEB i Örebro

Nu söker vi en erfaren Business Analyst till ISD Trading i Örebro som skall förstärka vår avdelning.

Om tjänsten
Du kommer att förstärka vårt agila team som ansvarar för utveckling och förvaltning av vårt Collateral Management system. Teamet utvecklar och förvaltar ett system som successivt migreras till en modern mikrotjänstbaserad lösning.

Vem söker vi?
Som Business Analyst har du en nyckelroll och är länken mellan teamet och verksamheten. Du samarbetar nära tillsammans med teamet, produktägare och verksamhet. Du fångar verksamhetens behov och översätter dessa till tydliga krav och driver dessa till slutgiltig implementation.
Du är en person som förstår helheten och gillar att engagera dig i detaljerna. Du kommunicerar effektivt med specialister såväl som generalister.

Som person är du stabil och pragmatisk, med en förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp. Du är kommunikativ lagspelare med stark drivkraft och en positiv inställning. Du är strukturerad och har en god analytisk förmåga.
Vi ser det som en fördel om du har erfarenhet av Scrum endera som Team Member eller som Scrum Master.

Vi ser att du har relevant universitetsexamen, några års arbetslivserfarenhet samt erfarenhet utav agila arbetssätt. Vidare har du god förståelse inom system, systemutveckling (teknisk kompetens/mjukvarukompetens).
Meriterande är erfarenhet från arbete inom finans- och banksektorn.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB www.sebgroup.com/career

På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att kunna bygga starka och bra team och för att vårt företag ska vara hållbart för framtiden. Vi strävar efter att ha en inkluderande och värderingsdriven kultur där vi alla känner oss uppskattade, respekterade och involverade oavsett bakgrund, erfarenhet, tro, kön, ålder eller varifrån vi kommer.

Bra personer känner ofta bra personer – dela gärna annonsen om du har en vän som skulle älska det här jobbet

Välkommen med din ansökan
Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med på SEB. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan idag, men senaste datum för ansökan är den 19 augusti 2018. Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta Katarina Skagerlund, Head of Trading Örebro, på telefon 070-763 50 63.

#LI-POST

Dela på:
Län:
Örebro
Sista ansökningsdag:
2018-08-19
Arbetsplats/placeringsort:
Örebro
Företagets hemsida:
http://www.seb.se
Tillbaka till toppen