SEB Corporate & Private Customers

Privatrådgivare

Vill du hjälpa våra kunder till en bättre privatekonomi och skapa långsiktiga och givande kundrelationer tillsammans med oss.

Om jobbet
Som privatrådgivare i Visby kommer du att arbeta i en positiv och utvecklande miljö. Kontoret jobbar i team kring kunderna och har stort fokus på hela affären, där service i världsklass är en självklarhet. Du kommer att arbeta med att utveckla och fördjupa affär och relation med intressanta privatkunder. Du kommer att jobba nära företagsrådgivare med en befintlig kundstock, där kundens företag är i centrum och företagarna är en viktig del av vår affär. Du kan förvänta dig ett spännande jobb med stora utvecklingsmöjligheter. Du är en viktig del i vårt lag med hög energi och bra stämning som skapar framgång och goda kundupplevelser.

Vem är du?
För att lyckas i din roll hos oss är du intresserad av att skapa långsiktiga och givande relationer med våra kunder. Drivkraft, gott affärsmannaskap och god samarbetsförmåga är viktiga egenskaper. Du är noggrann och ser rådgivnings-dokumentationen som ett viktigt verktyg i ditt arbete. Vi ser gärna att du har SwedSec-licens och erfarenhet av att arbeta med investeringsrådgivning och försäkringsförmedling men vi ser inget hinder om det saknas, då har du chansen att förkovra dig och ta din licens i den här tjänsten. Just nu genomgår vi en stor digital förändringsresa inom SEB-koncernen och därför är det en fördel om du uppskattar nya omställningar och utmaningar. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB www.sebgroup.com/career

På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att kunna bygga starka och bra team och för att vårt företag ska vara hållbart för framtiden. Vi strävar efter att ha en inkluderande och värderingsdriven kultur där vi alla känner oss uppskattade, respekterade och involverade oavsett bakgrund, erfarenhet, tro, kön, ålder eller varifrån vi kommer.

Bra personer känner ofta bra personer – dela gärna annonsen om du har en vän som skulle älska det här jobbet

Välkommen med din ansökan
Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med på SEB. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan idag, men senaste datum för ansökan är den 19 augusti 2018. Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta Kontorschef Jonas Ekelöf, jonas.ekelof@seb.se.

#LI-POST

Dela på:
Län:
Gotland
Sista ansökningsdag:
2018-08-19
Arbetsplats/placeringsort:
Visby
Företagets hemsida:
http://www.seb.se
Tillbaka till toppen