SEB Corporate & Private Customers

Jurist med fond- och värdepapperskompetens till SEB i Stockholm

Vi söker en jurist med kompetens inom fond- och värdepappersjuridik till juristavdelningen inom divisionen för Företag & Privatkunder.

Om rollen
Juristavdelningen är en affärsstödjande funktion som ger allmän juridisk rådgivning till samtliga enheter inom divisionen samt till fondbolaget SEB Investment Management. Avdelningen består av ett 20-tal jurister. Förutom daglig juridisk rådgivning till fondbolaget och till olika enheter inom SEB består bl.a. arbetet av deltagande i produktutveckling, avtalsskrivning, granskning av marknadsföringsmaterial samt hjälp med implementering av ny lagstiftning både för banken och för fondbolaget.

Vem är du?
Som person är du strukturerad, drivande och är en lagspelare som kan hantera och bygga relationer på olika nivåer inom affären och mellan olika support­funktioner inom SEB. Du levererar hög juridisk kvalitet, är proaktiv och har samtidigt integritet och är van vid ett högt tempo.
Du har en jur.kand. examen med erfarenhet av att till exempel arbeta med juridisk rådgivning och avtalshantering. Erfarenhet inom fond- och värde­pappersjuridik är meriterande. Du har också mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Läs mer om hur det är att jobba på SEB www.sebgroup.com/career

På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att kunna bygga starka och bra team och för att vårt företag ska vara hållbart för framtiden. Vi strävar efter att ha en inkluderande och värderingsdriven kultur där vi alla känner oss uppskattade, respekterade och involverade oavsett bakgrund, erfarenhet, tro, kön, ålder eller varifrån vi kommer.

Bra personer känner ofta bra personer – dela gärna annonsen om du har en vän som skulle vara intresserad utav det här jobbet

Välkommen med din ansökan
Bifoga ditt CV och ett personligt brev som beskriver dig själv och vad du kan bidra med både i den här rollen och på SEB. Skicka gärna in din ansökan idag, men senast 10 augusti 2018. Om du har frågor om rollen kan du kontakta Vibekke Eliasson, gruppchef, på telefon 070-7723063 eller Marie Lüning, avdelningschef, på telefon 070-7636332.

#LI-POST

Dela på:
Län:
Stockholm
Sista ansökningsdag:
2018-08-10
Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm
Företagets hemsida:
http://www.seb.se
Tillbaka till toppen