SEB Corporate & Private Customers

Företagsrådgivare till SEB i Dalarna

Är du bra på att bygga och utveckla långsiktiga kundrelationer? Vill du hjälpa våra företagskunder att hitt rätt lösningar? Bra, för nu söker vi en företagsrådgivare till vårt kontor i Borlänge.

Om jobbet
Du kommer framförallt att arbeta med att ge råd till våra mindre och medelstora företagskunder. Vi förväntar oss också att du arbetar proaktivt för att ta in nya kunder och är en bra ambassadör för banken i det lokala näringslivet.
Din bas är kontoret i Borlänge men du kommer även att tillbringa viss tid på kontoret i Falun, tillsammans med övriga rådgivare i företagsteamet för vårt marknadsområde. 

Vem är du?
För att lyckas i din roll hos oss har du förmåga att se kundernas behov, upptäcka affärsmöjligheter och hitta rätt lösningar åt befintliga och nya kunder. Som person är du strukturerad, aktiv och engagerad i ditt arbete och gillar att göra affärer.
Att du är en lagspelare, som prestigelöst hugger i där det behövs, är en självklarhet.
Du har jobbat som företagsrådgivare tidigare och har dokumenterad erfarenhet och kompetens inom företagsanalys och kreditgivning till företag.

Swedsec-licens bör vara på plats då du kommer att arbeta med rådgivning kring placering och försäkring. Körkort är ett krav eftersom våra kunder finns på många orter i Dalarna.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB www.sebgroup.com/career

På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att kunna bygga starka och bra team och för att vårt företag ska vara hållbart för framtiden. Vi strävar efter att ha en inkluderande och värderingsdriven kultur där vi alla känner oss uppskattade, respekterade och involverade oavsett bakgrund, erfarenhet, tro, kön, ålder eller varifrån vi kommer.

Bra personer känner ofta bra personer – dela gärna annonsen om du har en vän som skulle älska det här jobbet

Välkommen med din ansökan
Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med både i den här rollen och på SEB. Då urvalet görs löpande, skicka gärna in din ansökan idag, men senast 23 juli. Om du har frågor om rollen är du välkommen att kontakta Kontorschef Hans Larsson, på telefon 073-9883081 eller mail hans.e.larsson@seb.se.

#LI-POST

Dela på:
Län:
Västmanland
Sista ansökningsdag:
2018-07-23
Arbetsplats/placeringsort:
Dalarna
Företagets hemsida:
http://www.seb.se
Tillbaka till toppen