SEB Group Staff & Control Functions

Projektledare/HR Learning & Development Specialist på SEB i Stockholm

Vill du vara med och verka för att frigöra individers, ledares och teams potential i SEB genom ”forefront thinking”, enkla verktyg och tydlig kommunikation? Är du duktig på att konceptualisera, förankra och implementera?

Om rollen
I rollen som Learning & Development Specialist kommer du framförallt att ansvara för att ta fram koncept, förankra och implementera större koncerngemensamma utbildningsinitiativ. Ditt första uppdrag är att göra detta inom området för agil projektledning. Du kommer att arbeta i team tillsammans med kollegor, ämnesexperter samt interna och externa samarbetspartners.

Gruppen som du kommer att ingå i ansvarar för att accelerera SEBs transformation genom utbildning, ledarskap och organisationsutveckling.

Vem är du?
För att lyckas i rollen är du positiv och öppen som person. Du är även ansvarstagande och har en stark förmåga att motivera, inspirera och samarbeta med andra. Vi ser gärna att du har akademisk utbildning samt gedigen kunskap inom det agila området, t ex att du har varit med och utvecklat agila team. Du drivs av förändring, är innovativ, professionell och engagerad i allt du gör. Ett analytiskt och pragmatiskt synsätt och förståelse för komplexiteten i att driva förändring i en större organisation är viktigt.

Att kunna kommunicera pedagogiskt i tal och skrift, på svenska såväl som på engelska, är ett måste.

Läs mer om hur det är att jobba på SEB www.sebgroup.com/career

På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att kunna bygga starka och bra team och för att vårt företag ska vara hållbart för framtiden. Vi strävar efter att ha en inkluderande och värderingsdriven kultur där vi alla känner oss uppskattade, respekterade och involverade oavsett bakgrund, erfarenhet, tro, kön, ålder eller varifrån vi kommer.

Bra personer känner ofta bra personer – dela gärna annonsen om du har en vän som skulle älska det här jobbet!

Välkommen med din ansökan
Bifoga ditt CV och ett personligt brev som beskriver dig själv och vad du kan bidra med, både i den här rollen och på SEB. Då urvalet görs löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan idag, men allra senast den 10 augusti. Om du har frågor om rollen, vänligen kontakta Christina Nordenadler, Group Manager HR Learning & Development Specialists, telefon 070-332 71 71 eller via mail christina.nordenadler@seb.se.

#LI-POST

Dela på:
Sista ansökningsdag:
2018-08-10
Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm
Företagets hemsida:
http://www.seb.se
Tillbaka till toppen