SEB Business Support

Stordatorutvecklare till SEB i Stockholm

Vill du arbeta med utveckling inom stordatormiljö på SEB? Nu söker vi engagerade utvecklare till Team Z inom avdelningen Core Ledgers i Arenastaden i Solna.

Om jobbet
Du kommer att arbeta med att förvalta och utveckla stordatortjänster som används både i SEBs Internetbank och i våra interna kundtjänst-applikationer. Dessa tjänster och applikationer är centrala nyckelfunktioner på SEB. Vi söker en utvecklare med fokus på Test, och en med fokus på Support.

Team Z består av 12 stordatorutvecklare (7 män och 5 kvinnor) mellan 28 och 62 år, några ganska nya på SEB och några med lång erfarenhet.

Vem är du?
För att lyckas och trivas i din roll hos oss är du genuint intresserad av stordatorutveckling och att vara med och stegvis arbeta med nya lösningar, API:er och nya arbetssätt (DevOps, Continous Delivery). Lärande och innovation är viktigt för oss.

Som person är du nyfiken, ödmjuk och tycker om att hjälpa andra. Du har god kommunikations- och samarbetsförmåga, uppskattar att arbeta i team och har förmåga att inspirera dina teamkollegor.

Du har goda kunskaper i Cobol och DB2, samt gärna erfarenhet av grafiska utvecklingsverktyg (ex: Mainframe Express, Microfocus EDz eller IBM Rational Developer). Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift, och gärna erfarenhet av agil utveckling på stordator samt testdriven utveckling eller testautomatisering. Meriterande är även kunskap om REXX och Assembler.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB www.sebgroup.com/career

På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att kunna bygga starka och bra team och för att vårt företag ska vara hållbart för framtiden. Vi strävar efter att ha en inkluderande och värderingsdriven kultur där vi alla känner oss uppskattade, respekterade och involverade oavsett bakgrund, erfarenhet, tro, kön, ålder eller varifrån vi kommer.

Bra personer känner ofta bra personer – dela gärna annonsen om du har en vän som skulle älska det här jobbet.

Välkommen med din ansökan
Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med på SEB. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan idag, men senaste datum för ansökan är den 2018-08-01. Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta Peter Dybeck, Teamchef Z-team. Peter.dybeck@seb.se; 070-619 3877.

#LI-POST

Dela på:
Län:
Stockholm
Sista ansökningsdag:
2018-08-01
Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm
Företagets hemsida:
http://www.seb.se
Tillbaka till toppen