SEB Business Support

Frontend Solution Architect till SEB Stockholm

Antar du utmaningen att driva och leda förändring genom modern arkitektur mot microtjänster för att stärka kundernas upplevelser? Nu söker vi dig Solution Architect inom Customer Insight till SEB i Stockholm. Här blir du en viktig person i utvecklingen av den digitala kundresan av SEBs kanaler genom strategiskt och operativt engagemang.

Om jobbet
Du kommer framför allt att jobba som specialist inom arkitekturen för våra frontlösningar. Ditt ansvar är att vara ledande i förändringen mot målarkitekturen för SEBs produkter och tjänster. Här kan du vänta dig en variationsrik och många gånger utmanande vardag då du har kontakt med såväl produktägare, utvecklingsteam och intressenter från affärssidan. Du har ett end-to-end ansvar för lösningarna utifrån både process- och informationsperspektivet där du kommer i kontakt med allt från Data lake, till moderna API-lösningar, microtjänster och PAAS-tjänster. Vi ser gärna att du har en tekniskt tyngd inom Java och frontend, HTML, CSS liksom JavaScript-ramverk så som Angular. Du kommer ingå i ett team av 8 Solutions Architecs inom Customer Insight-området. Tillsammans jobbar ni både strategiskt och operativt med lösningarna där syftet är bättre kundupplevelser och Engineering Efficiency. Du jobbar på nya kontoret i Solna, Arenastaden.

Vem är du?
För att lyckas i din roll hos oss behöver du vara en skicklig kommunikatör och förstå vikten av en långsiktig och hållbar arkitektur. Du bör ha god erfarenhet från modern webbutveckling inom Java eller .Net, HTML, CSS och Angular. Här värderas också din nyfikenhet för nya tekniker, lösningar och arbetsformer. Det är dessutom bra om du är analytisk och har ett holistiskt synsätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av lösningsarkitektur sedan tidigare, från större komplexa initiativ med microtjänster och event-driven arkitektur. Det är meriterande om du har kunskap från den finansiella sektorn. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB på www.sebgroup.com/career

Välkommen med din ansökan
Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med på SEB. I den här rekryteringen samarbetar vi med TNG IT. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan idag, men senaste datum för ansökan är 18.06.30. Om du har några frågor om tjänsten kontakta gärna Johanna Hellman, Rekryterare, TNG IT Digital på telefon 073-434 64 82.

#LI-POST

Dela på:
Län:
Stockholm
Sista ansökningsdag:
2018-06-30
Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm
Företagets hemsida:
http://www.seb.se
Tillbaka till toppen