SEB Corporate & Private Customers

Kontorschef till SEB i Strömstad

Vill du arbeta med att leda och inspirera samt bidra till fortsatt tillväxt? Nu söker vi kontorschef till vårt kontor i Strömstad.

Om jobbet
Då vår nuvarande chef kommer att gå i pension söker vi nu en ny kontorschef till vårt framgångsrika kontor i Strömstad som ska leda, inspirera medarbetarna och bidra till en fortsatt stark tillväxt i Strömstad/Tanum med omnejd. Kontoret verkar i en gränskommun där gränshandeln med Norge och norska kunder är en viktig marknad. Kommunens slogan ”Havet i centrum, Livet i fokus” stämmer väl in med våra värderingar och ger samtidigt en tydlig bild av hur det är att bo och verka i Strömstad.

Kontoret har för närvarande 6 medarbetare där alla har en stark drivkraft till att ge service i världsklass. Du kommer att vara en viktig del i regionens ledningsgrupp där du väntas ta ansvar för frågor i ett större sammanhang.

Vem är du?
För att lyckas i din roll hos oss är du affärsinriktad med stort engagemang för att utveckla dina medarbetare och affären och har en stark kommunikativ förmåga där tydlighet, delaktighet och engagemang är nyckelord.  Du har ett coachande förhållningssätt och är duktig på att  skapa genomförandekraft och stolthet i ett team. Vi ser gärna att du har erfarenhet att driva förändringsarbete samt stor kompetens inom företags- och privataffären vilket också inkluderar god kreditkompetens. Du är resultatorienterad och bygger långsiktiga relationer. Rollen ställer krav på SwedSec-licens och om du inte har den behöver du göra utbildningen och ta licensen.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB www.sebgroup.com/career

Välkommen med din ansökan
Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med på SEB. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan idag, men senaste datum för ansökan är 2018-06-05. Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta Maria Roth på 070-6641216 eller nuvarande kontorschef Dan Fäldt på 070-5621559

#LI-POST

Dela på:
Län:
Västra Götaland
Sista ansökningsdag:
2018-06-05
Arbetsplats/placeringsort:
Strömstad
Företagets hemsida:
http://www.seb.se
Tillbaka till toppen