SEB Business Support

Prestandatestare till SEB i Stockholm

Är du prestandatestare och värderar variation och teknisk problemlösning? På SEB i Stockholm får du en stimulerande vardag!
Här kommer du jobba du med klassiska end-to-end prestandatester men kommer även att ha möjlighet att vara med och utveckla vidare hur vi gör detta ur ett Continuous Delivery perspektiv. Det här är en roll för dig som vill jobba som prestandatestare med fokus på utveckling och omväxling.

Om jobbet
Du kommer framför allt att jobba som prestandatestare mot SEBs alla 120 utvecklingsteam och tekniska plattformar Java, .NET och Mainframe. Du kan vänta dig en utvecklande roll där du inte riskerar att bli uttråkad då varje projekt är unikt. Du jobbar konsultativt mot projektledare från utvecklingsteamen där du ansvarar för testledning, utför prestandatesterna och levererar resultat. Du kommer också vara delaktig hur vi etablerar prestandatest ur ett Continuous Delivery perspektiv.
Du tillhör ett specialistteam som består av fem personer där monitorering och prestandatester ingår i leveransen. Ni är en del av arean Centre of Enablement for Continuous Delivery, som ansvarar för tjänster mot hela SEB IT Solutions Delivery (ISD) för att uppnå snabba och kvalitetssäkra IT leveranser. Du sitter i det nya prisbelönta kontoret i Arenastaden, Solna.

Vem är du?
För att lyckas i din roll hos oss behöver du gilla att påverka och prova nya tekniker. Du trivs bäst i en roll där du får ta ett helhetsansvar för din leverans och givet en snabb förändringstakt ser vi gärna att du gillar innovation och nytänkande i kombination med kvalitet. Du har erfarenhet av end-to-end prestandatester och har jobbat i HP Loadrunner och gärna AppDynamics. Du har jobbat med både Linux och Windows OS.
Vi ser gärna att du har en bakgrund som utvecklare t.ex. Java/.NET eller senior testare i och med den tekniska komplexiteten som finns i rollen.
Du bör också gilla komplexiteten som finns här, men du behöver inte ha erfarenhet av både .Net, Java och Mainframe.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB på www.sebgroup.com/career

Välkommen med din ansökan
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan idag, men senaste datum för ansökan är 2018.05.29. Om du har några frågor om tjänsten kontakta gärna Johanna Hellman, Rekryterare, TNG IT Digital på telefon 073-434 64 82.

#LI-POST

Dela på:
Län:
Stockholm
Sista ansökningsdag:
2018-05-29
Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm
Företagets hemsida:
http://www.seb.se
Tillbaka till toppen